• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

30 Nisan 2018 14:57

7 KITA LYUDA PETROL GÖRKEMLİ GÖRENLE HİZMETE GİRDİ

İşadamı Oktay Okan Köse’nin sahibi olduğu 7 KITA LYUDA PETROL’ün açılış törenine Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, 7 Kıta Petrol Dağıtım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Koşak, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, Dörtyol SGK Müdürü Murat Dönmez ve davetliler katıldı.

Yapılan ikramlar ve edilen duanın ardından açılış kurdelası kesimi öncesi Dörtyol Belediye Başkanı Kısa bir konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, kısa bir süre önce Dörtyol’a ve çevresine akaryakıt alanında hizmet etmek amacıyla “7 KITA LYUDA PETROL” ismiyle faaliyete geçen firmanın hem ilçemiz adına hem sahibi olan Okan Köse ve onun şahsında tüm katkısı olanlara hayırlı olmasını diliyor, özverili girişimleri nedeniyle Okan Köse kardeşimizi ve ekibini kutluyorum, diye belirtti.

Başkan Toksoy konuşmasında “Öncelikle Cumhuriyetimizin etrafında birleştiğimiz bin yıllık kardeşliğimize içerde ve dışarıda göz diken hain şer odaklarına karşı birlik ve beraberliğimizi korumak için gece gündüz demeden görev ve bu uğurda daha dün El Bab’ta şehit düşen kardeşlerimiz vatan evladımız kahraman askerlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor tüm şehitlerimizi sizlerin huzurunda birkez daha yad ediyorum” dedi.

7 Kıta Lyuda Petrol Sahibi O. Okan Köse ise akaryakıt alanında Türkiye’nin Yen’i markası 100 % yerli sermaye 100 % Türk markası olan 7 Kıta Akaryakıt Dağıtım güvencesi altında LYUDA PETROL kalitelisiyle tüm Dörtyol ve bölge halkına temiz akaryakıt doğru hizmet etmek için güleryüz’lü personellerimiz ile “7’den 70’e Bekliyoruz” sloganıyla hizmet sunacağız dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, açılış kurdelasının dualar eşliğinde kesilmesiyle açılış gerçekleşti.

Firma Bilgileri

444 7 582 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.