• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

1 Mayıs 2018 11:28

Akaryakıtta Türkiye’nin Büyüyen Gücü: S Oil

Siyam Petrolcülük A.Ş, 2000 yılının Mayıs ayında kurulan akaryakıt depolama ve dağıtım şirketidir. ilk yıllarında akaryakıt depolama alanında faaliyet gösteren Siyam Petrolcülük, 2000 yılından 2006 yılının 2. yarısına kadar alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek, petrol dağıtım şirketinin en büyük sorunu olan ikmal ve stok sorununu çözmüştür.

Organizasyonunu her gecen gün geliştiren firma, Mersin Kazanlı`da 96.400 m³ kapasiteli ‘Depolama Tesisi’ inşa ederek faaliyete geçmiş, sektördeki büyük bir gereksinimi karşılamıştır.

Siyam petrolcülük A.Ş, 28.04.2005 tarihinde EPDK`dan dağıtım lisansı alarak S Oil markasıyla faaliyet göstermekte olup, 2006 yılının 2. yarısından itibaren bayii ağının genişletme çabalarına yönelik büyük yatırımlar yapmaktadır.

Tüketicisine kusursuz yüksek kalitede güler yüzlü hizmeti sunma gayreti ile, yaptığı yatırımlara paralel olarak, her geçen gün bayii ağı güçlenerek artmaktadır.

300 BAYİ

Acar Group Ailesi S Oil’in yüzde yüz hissesini aldıktan kısa zaman içinde bayi sayısını 300 ulaştırarak sektöründe gözde olma yolunda ilerliyor.

BEŞİR ACAR’DAN BÜYÜME GARANTİSİ

S Oil yönetim kurulu başkanı Beşir Acar S Oil in agresif bir yatırım stratejisi uyguluyarak her yıl yaklaşık 50 istasyon açarak büyümeyi hedeflediklerini , akaryakıt sektörünün yanı sıra otomotiv, madencilik, inşaat, turizm ve mobilya sektörlerinde de yurtiçi ve yurtdışında da önemli bir pazara sahip olduklarını söyledi.

Sözlerine Acar Group bünyesinde 2 bini aşkın vatandaşımıza iş istihdamı sağladıklarını da ekleyen Acar, finansal gücü ve özelliklede yurt içi ve yurt dışı bankalarda kredibilitesi yüksek bir topluluk olduklarını da ekledi.

S OİL İSTASYON GÖRÜNÜMÜNÜ YENİLEDİ

Türkiye’nin hızla büyüyen akaryakıt dağıtım şirketi S Oil, 2009 yılında Türkiye’nin en fazla bayii transfer eden 2. firması olma ünvanından sonra yaşadığı hızlı büyümeyi tüm iş süreçlerine yansıttı. Bu sürecide istasyon görünümünü yenileyerek sürdürüyor. Kurumsal görünümüne beyazı ekleyen S Oil akaryakıt sektöründe farklı görünümüyle güven veren duruşunu pekiştiriyor.

Firma Bilgileri

0(324) 238 66 76 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.