• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

29 Nisan 2020 16:57

Alpet CEO’su Yeşilyurt veda etti..!

Akaryakıt dağıtım sektöründeki ilk 10 oyuncu arasında yer alan Alpet’in Genel Müdürü ve CEO’su Ali Murat Yeşilyurt görevinden ayrıldı.

 

Akaryakıt dağıtım sektöründeki ilk 10 oyuncu arasında yer alan Alpet’in Genel Müdürü ve CEO’su Ali Murat Yeşilyurt görevinden ayrıldı.

 

Türkiye’nin en büyük 500 firması listesinde de yer alan, Altınbaş Holding Enerji Grubu şirketlerinden Alpet’te üst düzey ayrılık. Altınbaş Holding Grup şirketlerinden, Türkiye’nin en büyük 10 akaryakıt dağıtıcıları arasında yer alan Alpet’in CEO’su ve Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt görevinden ayrıldı.

 

Profesyonel hayatında beş yıllık finans, 10 yılı aşkın da enerji sektörü tecrübesi bulunan Ali Murat Yeşilyurt, Şekerbank Hazine ve Fon Yönetimi’nde başladığı kariyerine 13 yıldır Altınbaş Holding bünyesinde devam ediyordu.

 

Alpet CEO’luğu sırasında Alpet Kıbrıs, Alpet Arnavutluk ve Alpet Türkiye’den sorumlu olarak görev yapan Ali Murat Yeşilyurt bilişim, inovasyon, satış ve müşteri hizmetleri becerileriyle ödüllü birçok projeye imza atmıştı.

 

Ali Murat Yeşilyurt’un ayrılmasından sonra Alpet Genel Müdürlüğü görevine Alpet Madeni Yağ Genel Müdürü Halil Doğan vekaleten atandı.

 

Kıbrıs Near East University Ekonomi Bölümü mezunu Ali Murat Yeşilyurt, ODTÜ Sürdürülebilir Çevre ve Enerji Sistemleri dalında yüksek lisans eğitimi aldı. İyi derecede İngilizce bilen Ali Murat Yeşilyurt, evli ve bir çocuk babası.

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.