• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

25 Nisan 2019 16:33

Alpet Görele Bayii yenilenerek hizmete açıldı !

alpet
Alpet, Türkiye genelindeki istasyonlarına bir yenisini daha ekledi ve Karpet Petrol, Alpet Giresun Görele bayi olarak törenle açıldı.

Alpet’te, Giresun Görele istasyonu da Alpet ailesine eklendi. Gold Market konseptli yeni istasyon, Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı Tolga Erener, Günay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Günay, Alpet Genel Müdür Yardımcısı Kemal Uludağ’ın da katıldığı törenle açılarak faaliyetlerine başladı.

Açılış töreninde konuşan istasyon sahibi Günay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Günay, Alpet markasının da içinde bulunduğu Altınbaş Holding’in diğer sektörlerde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de kurumsallığı en üst segmente taşıma konusunda büyük bir gayret içinde olduğunu söyledi. Günay, “Bizler de bu özenli çalışmayı, aynı hassasiyetle, özellikle kaliteli ve güleryüzlü hizmet noktasında Görele’mize kazandırmak için yola çıktık. Tirebolu ve Görele istasyonlarımızla iki ilçemizde de faaliyette bulunuyoruz. Elimizden geldiği kadar en az hatayla, tüm personelimizle birlikte hassas ve titiz çalışmamızla hizmet sunacağımızdan kuşkunuz olmasın” dedi.

ALPET AİLESİ BÜYÜYOR

Törende konuşan Alpet Genel Müdür Yardımcısı Kemal Uludağ da, geçtiğimiz yıl istasyon sayılarını hedefledikleri doğrultuda artırmayı başardıklarını belirterek, “Yeni açılan istasyonlarımızla Alpet ailesi hızla büyüyor, bayi sayımız 2019’da da artmaya devam ediyor” dedi. Uludağ, “İstasyonlarımızda uygulamaya başladığımız  Gold Market konseptimizle müşteri sayısını ve tüketici sadakatini artırmayı hedefliyoruz. Alpet’e gelen müşterilerimizi, akaryakıt dışında temel ihtiyaçlarını da karşılayabilecekleri, şık ve konforlu yeni nesil istasyonlarla karşılıyor olmaktan mutluyuz” şeklinde konuştu.

Firma Bilgileri

0 (212) 463 6000 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.