• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

22 Ocak 2024 11:56

Alpet’in Zeren Group Holding’e Satışına Rekabet Kurulu onay verdi..!

 

 

Rekabet Kurulu, Altınbaş Petrol AŞ’nin tek kontrolünün Zeren Group tarafından devralınmasına izin verdi.

Rekabet Kurulu, 23-62/1212-431 sayılı ve 29 Aralık 2023 tarihli kararıyla; Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ’nin (Alpet) tek kontrolünün Zeren Group Yatırım Holding AŞ tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Karar Türü : Birleşme ve Devralma

 

 

Altınbaş Holding iştiraki Alpet’in, markası altında satış yapan 259 adet akaryakıt bayisi ile Mersin, Aliağa, Samsun, Körfez, Kırıkkale ve Antalya’daki 6 adet depolama ve dolum tesisinde toplam 227.014m3 depolama kapasitesi bulunuyor.

 

Zeren Group ise mali müşavirlikten danışmanlığa, bilgi teknolojilerinden otomotive, gayrimenkul yatırımından inşaata kadar çok sayıda alanda faaliyet gösteriyor.

 

Kurucunun Mesajı;

 

Yarım asırdır süre gelen “şeffaf hizmet” ve “çözüm odaklı yaklaşım” ilkeleri bize, yer aldığımız sektörlerde örnek marka olma başarısını getirmektedir.

Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösterdiğimiz alanlarda, takdir edilen ve saygı gösterilen marka olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Takipçisi olduğumuz çizgiden ayrılmadan, “Bugün işimde neyi daha iyi yapabilirim” düşüncesi ile yer aldığımız sektörlerde güven duyulan ve kâr odaklı marka olmaktan vazgeçmeyeceğiz.

Şirketimizin gelişim odağı olan ülkemize hizmet etme hedefimiz, her daim önceliğimiz olmuştur.

Uluslararası alanlarda sağladığımız katma değer ve istihdam oranının yükselmesine vesile olmamız, bizi her geçen sene daha da motive etmektedir.

Uluslararası piyasaların yaşadığı dalgalanmalara rağmen Zeren Group Holding çatısı altında bulunan şirketler, istikrarlı büyümelerini sürdürmektedir. Devamlı büyüme stratejilerimiz çerçevesinde ülkemize yatırım yapmaya devam edecek ve yurt dışından da şirketlerin ülkemize yatırım yapmalarını teşvik etmeyi sürdüreceğiz.

Çok çalışan ve her gün kendini geliştiren insan kaynağının, üstesinden gelemeyeceği iş yoktur.

Çalışma arkadaşlarımızın yenilik ve dinamikliği sayesinde hedeflerimizden bir an olsun sapmadan yolumuza emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Çünkü bizim için en büyük hazine; sahip olduğumuz bilgili, tecrübeli, yenilikçi ve çalışkan insan kaynağımızdır.

Zeren Group Holding çatısı altında bulunan şirketlerimiz, mevcut dinamik ve girişimci ruhlarını koruyacaklar ve bu doğrultuda yükselişlerini hiç hız kesmeden devam ettireceklerdir.

Ülkemiz adına; değerli iş ortaklarımız ve sevgili çalışma arkadaşlarımız ile beraber, akıl ve menfaat birliğinde buluşmaya gayret edeceğiz.

 

Zeren Group Holding Hakkında;

 

Yedi farklı sektörde, dört kıtada faaliyet gösteren Zeren Group Holding, yarım asırdır süregelen köklü bir geçmişe sahiptir. Enerji, profesyonel hizmetler, lojistik, medya, ticaret, yeme-içme & turizm ve üretim gibi önemli sektörlerde yatırımları olan Zeren Group Holding, 50 yıllık köklü geçmişinde müşteri memnuniyeti ve güven prensiplerini her zaman ön planda tutarak faaliyetlerini şekillendirmiştir. Kuruluşundan beri deneyimi vizyonla buluşturan bakış açısı sayesinde dünyanın çok farklı lokasyonlarına yatırımlar yaparak önemli bir büyüme sağlamıştır.

 

Başarısının temelinde sürekli büyüme ve çeşitlilik stratejisi yatan Zeren Group Holding, günümüzde enerji, profesyonel hizmetler, lojistik, medya, ticaret, yeme-içme & turizm ve üretim sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Şirketin kayda değer büyümesi, yedi sektöre yayılan 16 markadan oluşan portföyüyle kanıtlanıyor. Bu geniş yelpaze, şirketi esnek ve dinamik bir organizasyon haline getirirken; sürdürülebilir olarak gelişmesinin, değişen pazar koşullarına uyum sağlayabilmesinin ve farklı lokasyonlarda güçlü bir şekilde varolmasının önünü açmıştır.

 

Zeren Group Holding, 2015 yılından bu yana yatırımlarını stratejik olarak genişletmeye ve özellikle de uluslararası pazarlara ve girişimlere ağırlık vermeye odaklanmıştır. Bugün küresel operasyonlarını altı ülkeye yayılan sekiz ofisi aracılığıyla yönetmektedir. Stratejik olarak konumlandırılmış global ofisleri ve yerel pazarlara ilişkin elde ettiği değerli bilgiler, holdingin sürekli değişen iş ortamında etkili bir şekilde büyümesine olanak tanımıştır.

 

Bulunduğu toplumun bir parçası olarak sorumluluklarının bilincinde olan Zeren Group Holding, gösterdiği faaliyetlere paralel olarak topluma değer katmayı ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi amaçlayarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verir. Çevreye duyarlı projeleri destekler ve toplumun gelişimine katkıda bulunur. Aynı zamanda çalışanlarının gelişimine ve refahına önem veren kapsayıcı bir şirket kültürüne sahiptir.

Zeren Group Holding, benimsediği “Sizin işiniz, bizim hayatımız” ilkesi ile her zaman iş ortaklarını ve müşterilerini merkeze koyar. Paydaşları ile kurduğu uzun vadeli işbirliğinin karşılıklı başarının teminatı olduğuna inanır. Kalite, yenilikçilik, sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkeleriyle faaliyet göstermeye devam ederken, müşterilerine ve iş ortaklarına değer katmayı sürdürmeyi hedeflemektedir.

 

Yılların tecrübesi, çalışanlarının özverisi ve iş ortakları ile Zeren Group Holding daha büyük hedeflere ulaşmayı ve toplum için daha fazla fırsat yaratmayı hedefliyor. Uzun yılların deneyimi ve ileri görüşlü vizyonuyla holding, sınırların ötesinde yayılmaya ve yenilikçiliği teşvik etmeye kararlıdır. Köklü bilgi birikiminden yararlanarak ve yeni fırsatları değerlendirerek, sürdürülebilir başarının sembolü olmaya devam edecektir. Yeni sektörlere yatırımlar yapmanın yanı sıra mevcut faaliyetlerini genişleterek büyümeye devam edecek olan Zeren Group Holding, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen holdinglerinden biri olma vizyonunu sürdürmektedir.

 

#ZerenGroupHolding #Alpet #AltınbaşHolding #MustafaYİĞİTZEREN #RıdvanZEREN #AltınbaşPetrol #RekabetKurulu #petrolpiyasasi #Petrol #Akaryakıt #Dizel #Benzin #Lpg #MadeniYağ #Petrolpiyasası

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.