• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

31 Ocak 2019 10:10

Altınbaş: Alpet 2019’da satışlarını arttıracak !

alpet

Alpet Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, 400’ün üzerine çıkan bayi sayısındaki artışla girdikleri 2019 yılında kaliteli hizmet anlayışıyla satışlarını arttıracaklarını söyledi.

Türkiye akaryakıt pazarının yüzde 100 yerli sermayeli ilk 5 oyuncusu arasında yer alan Alpet’in, 2018 yılı performans değerlendirme ve 2019 projeksiyon toplantısı İzmir Hilton DoubleTree Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt’un yanı sıra, satış, mali işler, ikmal, operasyonlar ve tesislerden sorumlu genel müdür yardımcıları, Alpet Kıbrıs Üst Yönetimi, Alpet Bölge ve Saha Müdürleri ve Türkiye genelinde 6 bölgede yer alan dolum tesislerinin müdürleri de yer aldı. Alpet’in 2018 performansının değerlendirildiği toplantıda Türkiye ekonomisindeki beklentiler ve pazardaki gelişmeler ışığında, 2019 satış ve pazarlama stratejileri ile 2019 yılı akaryakıt dışı satışlar planlaması konuları ele alındı.
Toplantıda 2018 yılının başarılı saha ekibi de ödüllendirildi. Yılın en başarılı saha müdürü Murat Güven olurken, en başarılı Tesis Müdürü Veli Akyol, en başarılı bölge müdürü ise Cenk Yaman seçildi.

DAHA BAŞARILI BİR YIL HEDEFLİYOR

Alpet Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş ile Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş da toplantıya canlı bağlantı ile katılım sağladılar. Alpet Yönetim Kurulu Başkanı VakkasAltınbaş, ülke ekonomisi açısından oldukça zorlu geçen 2018 dönemini başarıyla tamamladıklarını ifade ederek Alpet saha ekibini kutladı. Vakkas Altınbaş, “2018 yılında bayi sayımızı, hedeflerimiz doğrultusunda 400’ün üzerinde tamamlamayı başardık. 2019 yılında Alpet ailesine yeni katılacak istasyonlarla birlikte daha başarılı bir yıl geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

GELECEĞE UMUTLA BAKMAK

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş da, grup olarak geleceğe umutla baktıklarını vurgulayarak 2018 yılındaki başarılı çalışmalarından dolayı Alpet yöneticilerini ve özellikle saha ekibini tebrik etti. Sofu Altınbaş, Holding olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2019’da da Alpet markasına yatırımlarının devam edeceğini söyledi.
Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt da toplantıda yaptığı konuşmada, Alpet istasyonlarının sadece araçların ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, gelen tüketicilerin ihtiyaçlarına hitap eden perakende zincirleri haline geldiğine dikkat çekti. Alpet’in kalite odaklı hizmet anlayışıyla, yoluna devam edeceğinin altını çizen Yeşilyurt, şirketin bayi sayısının bu yılın sonu itibariyle 450’ye ulaşacağını sözlerine ekledi.  Yeşilyurt ayrıca, 2019’un, piyasaların yakından izlenmesiyle elde edilecek öngörüler paralelinde strateji ve yöntemlerin belirlenmesi ve bunlara kararlılıkla uyulması açısından önemli bir yıl olduğu mesajını paylaştı.

Firma Bilgileri

0 (212) 463 6000 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.