• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

16 Ağustos 2017 11:15

Aytemiz ve Halk Bankası, Paraf Kredi Kartı sahipleri için yeni bir kampanya başlattı..!

15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında Paraf  ile anlaşmalı Aytemiz istasyonlarına gelen kart sahipleri, tek seferde ve farklı günlerde yapacakları 100 TL ve üzeri 4’üncü akaryakıt ya da otogaz alışverişinde, yine anlaşmalı Aytemiz istasyonlarından yapacakları akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde kullanılmak üzere 50 TL ParafPara kazanıyor.

Kampanyaya katılmak isteyen Paraf sahiplerinin,  bankada kayıtlı cep telefonlarından AYTEMİZ yazıp  3404’e SMS göndermeleri yeterli oluyor.

Paraf sahipleri kazandıkları ParafPara’ları 10 Ekim 2017 tarihine kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında yapacakları akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde kullanabilecek. Kampanya kapsamında bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 50 TL ilave ParafPara kazanabilecek.

Kampanya katılım koşulları;

  • Paraf ile 15 Ağustos – 30 Eylül 2017 tarihleri arasında anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 50 TL ParafPara verilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce bankada kayıtlı cep telefonundan, AYTEMİZ yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir. İlk alışverişin, gelecek onay SMS’i sonrasında yapılması gerekmektedir.
  • 50 TL ParafPara, kazanımın ertesi günü ve kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek, 10 Ekim 2017’ye kadar Paraf üyesi AYTEMİZ istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParafPara’lar 11 Ekim 2017’de geri alınacaktır.
  • Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 50 TL ParafPara kazanabilir. Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde yer alacaktır.
  • Aynı gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerin sadece ilki kampanya dahilindedir. Kazanılan ParafPara’lar başka karta transfer edilemez.
  • 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz.
  • Parafly kampanyaya dahil, Business kartlar, ek kartlar, sanal kartlar, HalkCard ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemleri ise dahil değildir. Aytemiz Araçtan Öde ile yapılacak işlemler kampanyaya dahildir.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.