• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

15 Nisan 2018 00:26

BP – TORA işbirliği sayesinde seçili BP istasyonlarında 100.000’i aşkın araç yıkadı.”

BP – Tora işbirliğinde acenta istasyonlarında hayata geçirilen araç yıkama projesinde ilk makinenin kurulduğu 2017 Haziran ayından itibaren 100.000 araç yıkama sayısına ulaşıldı.

Akaryakıt dışı gelirlerin oldukça önem kazandığı bu dönemde gerçekleştirilen proje, Tora’nın Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği dünyanın en büyük araç yıkama makinesi üreticisi olan Alman Washtech marka araç yıkama makineleri ile hayata geçirildi. Kapsamlı bir yıkama takip otomasyon sistemi ile desteklenen proje, tüm makinelerin tek bir merkezden yönetilmesine olanak sağlamaktadır.

Kesintisiz hizmet ve elbette yüksek müşteri memnuniyeti hedeflenen projede tüm sistem self-servis çalışacak şekilde dizayn edilmiş durumdadır. Müşteriler arzu ettiği yıkama programını seçerek aldıkları barkod ile yıkama işlemini otomatik olarak başlatabilmektedir. Bu sayede en kapsamlı yıkama programlarının dahi en ekonomik şekilde müşterilerin hizmetine sunulması sağlanmıştır.

Araçların boya ve kaportalarına zarar vermeyen hassas Softecs fırçaların tercih edildiği araç yıkama makinelerinde, aktif köpük, şampuan, kurutmaya yardımcı cila ve parlatıcı cila, jant yıkayıcı, alt şase yıkama ve yüksek basınç gibi opsiyonlar yüksek kalitede yıkama performansı sunmaktadır.

Tora Çağrı merkezinin 7/24 desteği ile araç yıkama makineleri anlık takip edilerek olası tüm problemler en hızlı şekilde çözülmektedir. Tüm fiyatlar ve yıkama programları merkezden istenildiği zaman değiştirilmektedir. Proje kapsamında araç yıkamayı kendine hobi edinen müşterilere özel Hobbywash elle yıkama makineleri de kullanılmıştır. Yıkama anında insan güvenliğinin ön planda olduğu makineler, sıcak su, köpük, parlatıcı cila gibi opsiyonlar ile yıkama hobisi olan tüm müşterilere farklı bir deneyim sunmaktadır.

Oldukça başarılı olan Tora – BP işbirliğinde, ister otomatik yıkama ister hobi yıkama, 1 milyon araç yıkama hedefi şimdiden konuşulmaya başlandı bile…

Firma Bilgileri

0 (212) 656 3010 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.