• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

15 Nisan 2019 17:32

Bpet Büyükşehirlerde İstasyon Ağını Genişletiyor !

Ege Mahallesi Nato Yolu Caddesi No:272  Mamak/Ankara  adresinde Özmal Bpet Energy istasyonu açıldı.

“Amacımız Türk tüketicisine en iyi ürünleri en iyi hizmetle sunmak”

 

Bpet Energy CEO’su Ertan Çakır Türkiye çapındaki büyümelerinin devam edeceğini belirterek, “Bpet olarak yurdumuzun her yerinde 81 vilayette olmak istiyoruz. Bunu yaparken de donanımlı, kaliteli, iyi hizmet veren istasyonlar açmak hedefinde ilerliyoruz. Bu istasyon da onlardan biri. Türkiye çapında bu atağımızı sürdüreceğiz. Amacımız Türk tüketicisine en iyi ürünleri en iyi hizmetle sunmak” ifadelerini kullandı.

 

Balpet Petrol Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2003 Yılında Mersin’de kurulmuş, 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle birlikte Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) 27.12.2004 tarihinde Dağıtıcı Lisansı, almıştır.

İkmal operasyonlarını başta Mersin İli Kazanlı Beldesi mevkiindeki 156.000 m3 kapasitesi ve deniz bağlantısı olan dolum ve depolama tesisinde yapan şirketimizin diğer ikmal noktaları ise Bölge Müdürlüklerinin olduğu Kırıkkale, İzmir Aliağa, Batman, İzmit, Samsun ve Marmara Ereğlisi noktalarıdır. Ayrıca Kırıkkale Hacılar Mevkii Tüpraş Rafinerisi yanında dolum ve depolama tesisi kurulumuna hazır, ÇED raporu alınmış arazisi mevcuttur. Bpet, yakın bir tarihte bu arazisini yatırıma dönüştürmeyi planlamıştır.

Bpet 01.07.2003 Tarih ve 2003 / 5868 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ilişkin olarak Maliye Bakanlığınca düzenlenen Özel Tüketim Vergisi Genel Tebliğleri hükümleri çerçevesinde Türk Uluslararası Gemi Siciline ve Milli Gemi Siciline kayıtlı, kabotaj hattında münhasıran yük ve yolcu taşıyan gemilere, ticari yatlara, hizmet ve balıkçı gemilerine ÖTV’si indirilmiş akaryakıt teslimatı yapmaktadır. Nisan 2008 Ayında başlatılan bu faaliyet çerçevesinde Şirket bünyesinde Deniz Satışları Müdürlüğü ihdas edilerek, Mersin Merkez, Aliağa İzmir, Antalya, Marmara Ereğlisi, Giresun, Samsun ve Muğla’da irtibat büroları kurulmuştur.

Ağırlıklı olarak petrol ürünlerinin depolama ve dağıtım hizmetlerini yürüten Bpet Madeni Yağ üretim ve dağıtımına yönelik çalışmaları da 2006 Yıl Ekim ayında başlamıştır. BPET markalı Madeni Yağlarımız için TSE’nden Uygunluk Belgesi alınmış olup EPDK’ndan Alınan Madeni Yağ Lisansı ile Kütahya İlinde madeni yağ üretimimiz devam etmektedir. Mevcut durumda 40 çeşit madeni yağ başlığı altında 160 kalem ürün ile bayilerimize, kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet vermekteyiz.

TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 : 2015 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 : 2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikalarına sahip olan Firmamız her geçen gün istikrarlı bir şekilde büyüme ve gelişimini sürdürmektedir.

Bpet bünyesinde Türkiye genelinde mevcut 300’ü aşkın akaryakıt istasyonu faaliyettedir.

Firma Bilgileri

0 (216) 466 5066 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.