• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

5 Mart 2017 13:39

BPET Deniz Satışlarında Önde Geliyor !

Deniz Satışları alanında sektörde alınan tedbirlerle suiistimal ve usulsüzlüklerin bittiğini belirten Çimen, “2012 Seneninde bu alanda 28 firma faaliyette bulunurken bu sayı bugün 8’e inmiştir. Sahiden bu ticari faaliyeti şuurlu olarak yürüten firmalar sektörde tutunmuş ve kalmıştır.” diye konuştu.

BPET’in 2008 Seneninde başladığı deniz satışları faaliyetini yasa, kaide ve kurallara tamamiyle uygun olarak istikrarlı bir şekilde sürdürdüğünü belirten Mustafa Çimen izahlarına şöyle devam etti;

“Deniz Satışları Firmamızın ehemmiyet ve değer verdiği bir faaliyet alanıdır, bu amaçla kadromuzu güçlendirdik, iki sene önce sektörün deneyimli isimlerinden Serdar Sertel’i  Deniz Satışları Müdürü olarak bünyemize kattık. İkmal, lojistik ve alan kadrolarını güçlendirdik, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

2017 yılında bir evvelki yıla göre deniz satışlarını yüzde 40 oranında artırma tasarısı yaptık ve tasarımızı uygulamaya başladık. İskenderun’dan Sinop’a kadar tüm denizlerde ve iç sularda balıkçı teknelerine, turizmde çalışan ticari yatlara, hizmet gemilerine güvenli bir şekilde yakıt ikmali yapmaktayız. Müşteri portföyümüz özel sektör ağırlıklı olmakla beraber kamuda çalışan hizmet tekneleri ile üniversitelerin ilmi araştırma gemilerine de yakıt ikmal hizmeti vermekteyiz.

Bütün yakıt teslimatlarımızı fiziki olarak ve elektronik ortamda izlemekteyiz. Periyodik olarak yaptığımız saha denetimleri ile rastgele bir aksaklık veya hataya fırsat vermiyoruz. Faaliyetlerimizi yürütürken kolluk güçleri ile ihtiyaç duyulan koordinasyon ve işbirliğine büyük önem vermekteyiz.

Önümüzdeki dönemde piyasada BPET markasını   ve ağırlığını hissettirmeye yönelik tasarı ve projelerimiz devreye girecektir.

BPET kara nakil araçları yanında deniz araçlarının da “Uğrak Yeri ve Arkadaş Kapısı” olmaya devam edecektir.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.