• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

16 Mayıs 2019 17:04

Energy, Mersin’de düzenlediği iftar yemeği ile petrol sektörünü bir araya getirdi !

Türkiye’de Akaryakıt sektörünün hızla büyüyen Can Holding markası Energy, Mersin’de düzenlediği iftar yemeği ile petrol sektörünü bir araya getirdi.

Energy Petrolleri Genel Müdürü Orhan Sabri Coşkun, Mersin Akaryakıtçılar Derneği (MADER) Başkanı Aziz Akgül, Energy Petrol Bölge Müdürü Andaç Demirkol, Energy Grubunun Mersin’de bayilerinden olan Akgül Petrol işletmecisi Şahin Akgül ve Enery Grubunun bayilerinin katıldığı iftar programına, aynı zamanda Mersin akaryakıt sektörünün önemli isimleri katıldı.

Türkiye’de geniş bir ağa sahip olan Energy Petrolleri, bayi ağını her geçen gün artırıyor. Bünyesinde bulunan bayileri ile birlikte birlik ve beraberlik örneği sergileyen Enery Petrolleri, dün akşam gerçekleştirdiği iftar yemeği ile güçlü bir kuruluş olduklarını bir kez daha kanıtladı. Petrol piyasasının konuşulduğu yemekte bayiler ve sektör temsilcilerinin birbirleri ile samimiyeti dikkatlerden kaçmadı.

 

Energy Petrolleri Dağıtım Grubu Genel Müdürü; Orhan Sabri Coşkun, Energy Grubu’nun sıradan bir akaryakıt dağıtım şirketi olmadığını belirterek, ‘Energy, Türkiye’ye kendini kanıtlamış, bayi ağları ve birliktelik ruhu ile başarıyı yakalamış bir kuruluştur. Bizler de birlikte büyüttüğümüz, Türkiye ekonomisine ciddi oranda katkısı bulunan bu kuruluşun çatısı altında berberlik içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz iftar programını gerçekleştirdik. Petrol camiasında her zaman sıcak ve kilit noktada olmamız bizi her zaman bir ileriye taşımıştır. En büyük gücümüz gayretimizdir’ ifadelerini kullandı.

 

Energy Petrolleri’nden övgü ile bahseden Mersin Akaryakıtçılar Derneği Başkanı Aziz Akgül, ‘Energy, iddialı ve istikrarlı bir dağıtım ağına sahip. Çok sayıda bayisi olan Energy kuruluşu, bayilerinin memnuniyetini her zaman üst seviyelerde tutmayı başarmıştır. Şuanda bu iftar yemeğinde bayilerinin yüzünün gülmesi bunun en açık göstergesidir. Mersin’deki tüm akaryakıt sekötörünün bu yemeğe ev sahipliği yapması da ayrıca memnuniyet verici bir durumdur’ dedi.

Energy Perolleri’nin birlik ve beraberliğe çok önem verdiğini belirten Energy Petrolleri Bayisi Akgül Petrol işletmecisi Şahin Akgül ise, ‘Bizler güçlü bağları olan birbirine kenetlenen bir aile gibiyiz. Energy bayisi olan başka bir kuruluşun bayisi olmaz. Energy Grubunun bayilerine sahip çıkması, destek olması o bayinin istasyonlarında vatandaşlara güler yüz olarak yansıyor. İşte bu yüzden Energy ailesi ile yol yürümek bizim için büyük bir ayrıcalıktır. İftar programımıza katılan tüm bayilerimize ve sektörün önemli temsilcilerine teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Tüm bölge müdürlerinin hazır bulunduğu iftar yemeğinde konuşan Akdeniz Bölge Müdürü Andaç Demirkol, ‘Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerinin bölgemizde yapılması, burada bayilerin ve sektör temsilcilerinin birbirleri ile kaynaşması bizlere ayrı bir güç katıyor. Burada bulunan herkese, onlarla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum’ dedi.

Firma Bilgileri

0 (212) 692 3000 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.