• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

18 Nisan 2018 12:15

Petronet Otomasyon ve Enerji devi Lukoil yeni bir işbirliğine imza attılar..

Lukoil’in “Akaryakıt İstasyonları akaryakıt dispenser alım ihalesi”ni  kazanan Petronet Otomasyon, imzaların atıldığı gün itibariyle 2 yıl boyunca Lukoil Akaryakıt istasyonlarının akaryakıt dispenser ihtiyaçlarını karşılayacak.

 

13. Petroleum İstanbul Fuarındaki geniş stantlarında ziyaretçilerini ağırlayan Lukoil ve Petronet, bu buluşmada yeni işbirliğine ilişkin imzaları attılar.

 

Lukoil Genel Müdürü Arash REPAC ve Petronet Yönetim Kurulu Başkanı Haluk GEMİCİ, sözleşmeyi imzalayarak el sıkıştılar. Her iki taraf da bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler..

 

İmza töreninde ayrıca, Petronet Otomasyon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çağatay EREN ve Lukoil İş Geliştirme ve Teknik Operasyonlar Direktörü Qoshqar MAHMUDOV hazır bulundular..

 

Petronet Yönetim Kurulu Başkanı Haluk GEMİCİ, Lukoil Eurasia Petrol A.Ş. ile olan işbirliklerine ilişkin gazetemize şu bilgileri verdi:

 

“ Lukoil’in 2 yıllık akaryakıt istasyonları akaryakıt dispenser alım ihalesini kazandık. Bugün, 13. Petroleum İstanbul Fuarında sözleşmeyi imzalayarak sonuçlandırdık. 2 yıl boyunca Lukoil’in akaryakıt istasyonlarındaki dispenser ihtiyaçlarını biz karşılayacağız. Bu ailenin bir parçası olmak Petronet adına çok değerli. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah, önümüzdeki dönemlerde de, teknolojideki başarılarımızı taçlandıracak yeni işbirliklerine imza atacağız.”

Firma Bilgileri

0 (216) 540 7185 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.