• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

19 Ekim 2023 14:53

Enerjinin Geleceği İstanbul’da Şekilleniyor..!

 

Enerji dünyasının önde gelen isimleri, güneş enerjisi, rüzgar enerjisi ve enerji depolama teknolojileri gibi sürdürülebilir enerji alanında devrim yaratan teknolojileri bir araya getirmek üzere İstanbul’da bir araya geliyor. 15-17 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Enerji Kongresi, enerji sektörünün geleceği hakkında önemli bilgileri paylaşacak ve işbirliği fırsatları sunacak. 

 

 

Dünya Enerji Kongresi 2023 İstanbul, enerji sektörünün en son yeniliklerini keşfetmek, işbirliği fırsatları yakalamak ve sektörün önde gelen isimleriyle buluşmak için mükemmel bir fırsat olacaktır. 15-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan kongreye katılarak enerji alanında geleceği birlikte şekillendirelim.

 

 

Enerji Aktörleri Konuşma Yapacak

Enerji konusundaki geleceğin kapıları İstanbul’da açılıyor. Siz de bu büyüleyici etkinliği kaçırmamak için şimdi kaydınızı yaptırın ve EIF2023 de enerjinin geleceğine katkıda bulunun!

 

 

Gala Gecesi

15-17 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan EIF 2023 de sizleri enerjisi bol bir geceye davet ediyoruz. EIF Enerji Kongresi ve Fuarının 17.sini kutlamak adına yine WOW Otel de Şevval Sam ile gala gecesini düzenleniyor

16 Kasım 2023 tarihinde, Sanatçımız Şevval Sam sahne alacağı ve gala gecesi şeklinde yemekli düzenlenecek olan Türkiye’nin ilk konsept enerji balosu olan “EIF Gala Gecesi” nde tüm enerji sektörünü, yeni yatırımcıları ve cemiyet hayatını bu eğlenceli gece de buluşturmak istiyoruz.

 

 

 

 

#EIF #EIF2023 #EnerjiFuarı #SEVVALŞAM

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.