• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

19 Mart 2017 14:06

EPDK Şubat Ayı Lisans Kararlarını Yayımladı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) elektrik, petrol, LPG ve doğalgaz piyasalarındaki Şubat ayı lisans kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

İşte Petrol Piyasasına ilişkin lisans kararları;
Asaş Petrol Ürünleri Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lubrix Kimya Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi ve Petrosoft Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne 10 yıl süreli madeni yağ lisansı verildi.

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı’na 15 yıl süreli Depolama Lisansı verildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde Akneft Madeni Yağ İmalat Nakliye İnşaat İthalat İhracat Dağıtım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Denizatı Petrokimya Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Madeni Yağ Lisansı sona erdirdi.

Opet Petrolcülük Anonim Şirketi’i ve Yılport Konteyner Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş.’nin Depolama Lisansı sona erdirildi.Mypet Akaryakıt ve Gaz Dağıtım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin Dağıtıcı Lisansı sona erdirildi.

LPG Piyasasında, Eksengaz LPG Dağıtım Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne 15 yıl süreli LPG Dağıtıcı Lisansı verildi.

Kurum, ayrıca Koçgaz Dolum Tesisleri ve Petrol Ürünleri, Nakliyat, Otomotiv, İnşaat, Gıda, İthalat, İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin LPG Dağıtıcı Lisansı Kurul Kararı ile iptal etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.