• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

7 Haziran 2022 19:25

Eyüp Aratay; Sürdürülebilir bir gelecek için gezegenimizin temiz enerji kaynaklarına ihtiyacı var..!

 

Türkiye LPG Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Aratay  7 Haziran Dünya LPG Günü’nü Hakkında Sosyal Medya üzerinden Kutlama mesajı  Paylaştı …

 

 

Paylaşım Metni; 


Sürdürülebilir bir gelecek için gezegenimizin temiz enerji kaynaklarına ihtiyacı var.

Bu temiz enerji kaynaklarının başında ise, fosil yakıtlara oranla daha çevreci daha verimli ve daha ulaşılabilir bir enerji kaynağı olan LPG geliyor.

 

 

Bugün dünya genelinde milyonlarca insanın yaşamını iyileştiren LPG; ulaşımdan endüstriye, konuttan kozmetiğe, turizmden sanayiye kadar 1.000’in üzerinde alanda kullanılıyor.

 

Ekolojik avantajların yanı sıra, aynı zamanda ‘Kara Gün Dostu’ olan LPG’nin önemini Rusya-Ukrayna savaşında bir kez daha gördük. Bu savaş; enerji kaynaklarının çeşitliliğinin sadece ülkeler için değil, tüm dünya için de hayati bir önem taşıdığını açıkça ortaya koydu.

 

Türkiye LPG Derneği olarak, gerek çocuklarımıza yeşil bir gelecek bırakmak adına gerekse de ülkemizin enerji güvenliği için LPG’nin daha fazla teşvik edilmesi gerektiğine inanıyor ve bunun için çalışmaya devam ediyoruz.

 

Bu vesile ile temiz enerji kullanımında farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen 7 Haziran Dünya LPG Günü’nüzü kutlar; bu anlamlı günün sektörümüz, ülkemiz ve dünyamız için sağlıklı bir geleceğe başlangıç olmasını temenni ederim.

 

Eyüp Aratay
Yönetim Kurulu Başkanı
Türkiye LPG Derneği

 

 

#dünyalpggünü #türkiyelpgderneği #eyüparatay #lpg #petrolpiyasasi

 

 

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.