• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

2 Ocak 2017 11:33

Gulf, Manchester United’in resmi sponsoru oldu

Bu anlaşma, Manchester’de Gulf Oil International Şirketinin Başkan Yardımcısı Sayın Frank Rutten ve Manchester United Spor Kulübünün Ticari Direktörü Sayın Jamie Reigle tarafından imzalanarak ilan edildi.

Kulübün AON Eğitim Kompleksinde yapılan bu törene Manchester United Spor Kulübünün takım oyuncuları da eşlik ettiler.Manchester United ve Gulf arasındaki ortaklık 2018-2019 futbol sezonu sonuna kadar devam edecek. Bu ortaklık dünyanın önde gelen akaryakıt ve madeniyağ markası olan bir şirket tarafından şimdiye kadar üstlenilmiş olan en geniş kapsamlı ortaklık olma özelliğini taşıyor.

Bu anlaşma ile Gulf, Manchester United Spor Kulübüne ait tesislere, kulübün içine ve oyuncuların görselleri de dâhil olmak üzere erişim hakkı veriyor. Böylece Gulf Şirketinin kendine özgü ayırt edici logosu olan turuncu diskini Kulübün Old Trafford’da bulunan spor sahasının etrafında bulunan dijital ilan panolarının üzerinde, Premier Lig’de, FA Kupası ve Lig Kupası maçları boyunca görebilme fırsatını sunuyor.

Gulf Oil International Şirketinin Başkan Yardımcısı Sayın Frank Rutten bu ortaklıkla ilgili olarak şunları söyledi: “Gulf Şirketi motor sporlarıyla uğraşılan çevre içinde zaten ikonik bir marka olarak çok iyi bilinmektedir ancak, bu ortaklık sayesinde Gulf Şirketi motor sporlarının da ötesine genişlemiş olacak ve global arenada da markamızın milyonlar tarafından izlenmesini sağlamış olacak. Böylece, markamızın tutkusunu ve büyümesine dair özelliklerini de sergilemiş olacağız. “ “Dünyanın kesinlikle en büyük futbol markalarından biri olan Manchester United ile yapmış olduğumuz bu ortaklık, iki markanın devasa büyüklükteki miraslarını bir araya getiriyor. Bu miras ise performanslarının mükemmelliğinden duydukları gurur ve Şirketimiz açısından kendi müşterilerinin ve Manchester United açısından da kendi taraftarlarının isteklerini dinleyebilme ve bunu eyleme geçirebilme kabiliyetidir. Bu yolda birlikte yol alacağımız ve ileriye gideceğimiz için son derece büyük bir heyecan duyuyoruz.”

Gulf motor yağları dünya genelinde 110’un üzerindeki ülke tarafından çok iyi tanınmakta ve bilinmektedir ve Gulf Şirketinin 22 ülke içinde benzin istasyonları bulunmaktadır. Bu güçlü ve sağlam varlığıyla ve şimdi de yapmış olduğu bu yeni ortaklık ile Gulf Şirketi müşterilerine sunduğu motor yağı ürünleri veya benzin istasyonlarının yanı sıra, aynı zamanda müşterilerine sürekli olarak değer katma taahhüdüne de devam etmektedir. Bu ortaklık aynı zamanda Şirketin her zaman için olağanüstü bir petrol şirketi olma arzusunun da bir yansımasıdır. Nitekim bu isteği Şirketin temel değerlerini ifade eden mottosu içinde de görebiliyoruz. Bu temel değerler mottosu şudur: “Kalite, Dayanıklılık ve Tutku”.

Manchester United Grubunun Genel Müdürü Sayın Richard Arnold şu yorumda bulundu:

“Manchester United ve Gulf Şirketi 100 yıl önce kuruluşlarından beridir her ikisi de gelişmeye ve yeniliklere öncülük ettiler ve bu süreç içinde de asla geldikleri yeri ve kökenlerini unutmadılar. Gulf her zaman için kendi temel değerleri olan kalite, dayanıklılık ve tutku değerlerini sergilemektedirler. Bu prensipler bizim Kulübümüz tarafından da benimsenmektedir.”

“Gulf Oil International Şirketinin spor camiasında zaten çok önemli tecrübeleri bulunuyor ve bizler de bu tecrübelerin futbol dünyasına doğru genişletmeleri için onlarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Bu ortaklık sayesinde dünyanın her tarafında bulunan ve özellikle de Asya kıtasında bulunan taraftarlarımıza ulaşmış olmanın gururunu yaşayacağız.”

Ancak bu yeni ortaklık, Gulf Şirketinin motor sporları sektöründeki desteklerinden vazgeçmiş olduğu anlamın gelmiyor. Nitekim bu konuda görüşlerini ifade eden Gulf Oil Marka ve Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Sayın Vicki Kipling şunları kaydetti: “Tam tersine, Gulf Şirketi bu yıl motor sporlarında bulunan mevcudiyetini ve ufuklarını daha da genişletecek. Yakın zamanlarda BMW Şirketinin fabrika takımıyla üç yıllık bir teknik ortaklığımızın olduğunu ilan ettik. Bu takımlar içinde Dünya Süper Motorlar Kupasında yarışan BMW Milwaukee Takımı da yer alıyor. Bu yıl içinde Le Mans’a geri döneceğiz ve Gulf Yarış Ekibiyle birlikte, onların Porsche arabasıyla Dünya Dayanıklılık Şampiyonasında biz de yarışacağız. Dünyanın en güçlü motosikleti olan dünyadaki ilk on içine giren ve “Top Fuel drag” unvanına sahip olan Ian King ile yeniden ortaklık yapacağız. “

“Tüm bu unsurlar Manchester United ile futbol arenasında yapmış olduğumuz ortaklığı desteklemekte ve tamamlamaktadır ve Gulf Şirketine inanılmaz derecede büyük bir global pazarlama platformunu sunmaktadır. Başlamış olduğumuz bu büyüme yolculuğunu hızlı bir şekilde sürdürmeye de devam edeceğiz.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.