• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

10 Kasım 2019 12:57

İyi Ki Varsın: Cansu YOLCU (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

 

Anadolu kültür mozayiği içerisinde eşsiz bir konuma ev sahipliği yapmış, Günümüzden 7 bin yıl öncesine ait kültürel verilerin toplandığı ,Hititlerin Başkenti.. Hitit uygarlığının yanı sıra, her biri sanat şaheseri olan Selçuklu ve Osmanlı Dönemine ait; cami, köprü ve kalelerle süslü ..tarihi eserleri,yayları ve İncesu Kanyonu gibi doğal güzellikleri ile de görülmeye değer tarih dokusu..Bunların dışında en önemlisi ..Sanayi.endüstri kaynaklarını kendi benliklerinde yaşayan ,yaşatan bir toplumun şaheseri.Ülkemizin Karadeniz Bölgesinin İç Anadolu’ya açılan kapısı olan Çorum

 

Bu iyi ki varsın Yazı dizimizde aslen Baba memleketi Çorum olan Cansu YOLCU dan bahsetmek istedik. 1979 yılında Ankara da dünyaya geldi. İlköğrenim yıllarını doğduğu yer olan Ankara da tamamlayan YOLCU ..Babasının ticari hayatının Çorum da idame ettirmesi nedeni ile .tekrar memleketi Çorum a gitti.

 

Baba Ticari hayatında ,hep ilklere imza atmış bir Tüccar. BABA Osman KIŞ İstanbul’u muzun Meşhur Karaköy Böreklerini ..Çorum İlinde tanıtan ,sevdiren ve yaşatan bir geleneğin lideri .o Memleketini çok seviyor. Tabiî ki onlar da onu. Lise yıllarını Çorum Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamlayan Cansu YOLCU..

 

 

Hedefleri olan idealist bir yapıya sahip. Gazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğini kazanarak ,geri tekrar Ankara ya geldi. Bir taraftan hem Okuluna devam ediyor. Bir taraftan da ,İstanbul da Tercümanlık yapan Abisi ile istişarelerde bulunuyordu. Hedef bu alanda kariyer elde etmekti. Maalesef elim bir kaza sonucu ağabeyini kaybetti. Sektörün .bileşenlerini ,tercümanlığı sevdiren kişinin ağabeyi olduğunu her zaman dile getirmekten kendini alamıyor.

 

Mezuniyetten uzun yıllar sonra, yaklaşık 15 yıl freelancer olarak tercüme yaptı.Bu mesleğin zirvesinde şirket kurup, tercüme sektöründe ,Ulusal ve Uluslararası çaptaki kurum ve şirketlere tercüme hizmeti sunuyoruz.
Cansu YOLCU evli ve 3 çocuk Annesi. Eşi Eyup YOLCU’ sektör içersinde ,her zaman yanında olmuş.
Teşvik konusunda ,her daim yanında yer almış birisi olmanın gururunu yaşıyor.
Eşinin teşvik ve katkıları ile. 2 yıl önce 4. Çocuğumuz olan CNS Tercüme’yi kurdum. Diyor.

Hizmet verdiğimiz tercüme sektörü, orta ve büyük çaptaki tüm şirket ve kurumların, nadiren ya da sıklıkla, ama mutlaka günün birinde ihtiyacını duyacağı bir sektör haline geleceği kanısında..

 

 

Tamamen inancın ve kararlılığın eseri olan Firmalarının . bilgi ve tecrübeyi , uzmanlık gerektiren alanlarda, donanımlı kadrosu ile hizmet vermenin ve paylaşmanın heyecanını ile sürekli değişim ve yeniklilere açık,olacağını Sektörel Ulusal ve Uluslar arası tüm alanlarda ,,ENERJİ,Bilişim. Savunma Sanayi. Elektrik ve Elektronik , Geri Dönüşüm ,Mühendislik .vs anlamında ..İhracat ve İthalat yapan tüm birimlere paydaş olacaklarının sözünü veriyorlar.

 

 

Şu anda Ülkemiz ekonomisinin medarı iftiharı olan Savunma Sanayiimizin tedarikçisi olan, büyük ve orta çaptaki birçok firmaya, tercüme hizmetlerimizi sunuyorlar.

 

Cansu YOLCU ;
21 Aralık 2016 Tarihinde Ankara’da ticaret ve sanayi faaliyetlerinde bulunan 29 iş kadınının bir araya gelmesi ile kurulan ve halen faaliyetlerine devam eden KAİSDER, derneğinin de bir üyesi. Bu aktif . Sivil Toplum Kuruluşunda yer almalarının en etkin sebebinin , hem iş hayatında, hem de ulusal ve uluslararası platformlarda, kadın elinin aile hayatında değil; sosyal, kültürel, siyasal ve ekonomik hayatta da aktif birer birey olmalarını sağlamak olduğunu vurgulamakta ..

 

İşte Bu anlamda;
Bütün bu yatırımları destekleyen.vizyonu olan bu Firmanın liderliğini üstlenen, engin çalışma azmi, kararlılık gibi vasıfları üzerinde toplamayı başaran ,memleket sevdalısı ve destek verilirse yurt dışı faaliyetlerinde ülkemizi en iyi şekilde temsil kabiliyetine haiz olan Cansu YOLCUYU kutluyor..

 

Petrol piyasası olarak …

İyi ki varsın Cansu YOLCU diyoruz.

Saygılarımla…
Levent KANDEMİR

Firma Bilgileri

0 (850) 833 5547 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Eyup Yolcu 10 Kasım 2019 14:31 CEVAPLA

    Eşim olan Cansu Yolcu’yu kutluyorum. CNS TERCÜME kurulduğundan bu yana büyüyerek, hedeflediği Uluslararası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kendisi, işini çok seven, profesyonel, iş disiplini olan, azmi ve karalığıyla girdiği bu yolda kendisine güvenenleri hiç hayal kırıklığına uğratmadı. Eminim ki, bu gayret ve uğraşlarının karşılığını alarak, sektöründe lider bir konuma gelecektir. O, işinde patron, evinde iyi bir anne ve eş, tanıyanlarının ve arkadaşlarının can dostu olmanın yanında, müşterilerinin de güvenerek iş teslim ettiği bir tercümandır da aynı zamanda. Kendisiyle gurur duyuyorum ve ben de ona şunu söylüyorum; “İYİKİ VARSIN” hayat arkadaşım.