• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

24 Eylül 2019 11:03

İyi Ki Varsın: Enver Nugay (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

İyi ki varsın Enver NUGAY …

 

Antik Dönemden Günümüze tarihi ipek yolu,Osmanlıdan günümüze ,dericilik,testi,bardak ve cam sanatı,binlerce yıllık birikimi ile tekstilin ,Botanik bahçeleri,yaz kış turizmin yaşandığı ,kahramanlığın  öyküsü Zeybeği ve Dünyanın Uzun Öten Tek Irkı Kentin Sembolü Horozu ile eğitim ve Sanat şehri Denizli …

 

 

Bizler İyi ki varsın yazı dizilerimizde …enerji,Petrokimya,Eğitim,sağlık,Haberleşme ve iletişim,bilişim alanlarında Sektör liderlerine ,patronlara ve Üst Düzey Yöneticilere yer verdik. Bu yazı dizimizde  aslen 1968  Kırıkkale doğumlu olan ,kişisel dönüşüm gelişim ve enerji sektörünün duayen ismi eğitimci yazar bilge kişi Enver NUGAY ‘  a yer verdik. O kendine has tavırları  ile duygusal olmakla birlikte iyi bir eğitmen .

 

 

Enver Nugay ; İlk ve Lise Öğrenim yıllarını  Doğduğu yer olan Kırıkkale de tamamlayan NUGAY .. 1991 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği bölümünü tamamlayarak mezun oldu.

 

 

Nugay ;İnsanın  doğduğu yer değil,doyduğu yer dediği Denizli yi anlatmakla bitiremiyor. Alanında Uzman girişimciliklerinin yanında  İletişim ,liderlik,Motivasyon ve Bilinçaltı dalında çok sayıda kurumsal eğitim ve birikimi olan Enver NUGAY ın bir çok Sivil Toplum Kuruluş içerisinde konferans ,panel ve Eğitimci alanlarında çalışmaları bulunuyor.

 

1996 yılından beri kişisel dönüşüm/gelişim alanlarında  faaliyet gösteriyor.

 

. İyi derecede İngilizce ve ARAPÇA bilen Duayen ismin çeşitli gazete ve dergilerde de  çok sayıda çevirileri ve yazıları var. Bir çok Radyo programında yayın hayatı bulunan Enver NUGAY ..bizlerden, içimizden birisi .

 

Enver Nugay, ın halen “Söz Sultanlığı” Atölyesi adı altında toplum önünde konuşma eğitimleri dalında çalışmaları devam etmekte olup ,Yayımlanmış bir kitabı ve bir adet görsel motivasyon CD eseri var.

 

2016 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji Bölümünü tamamlamıştır.

 

Enderun Hayat Akademisi isimli Kurumsal Hizmetler veren,Birimi, çalışma alanı var Enderun’a göre “ Bilgi çok şey, ifade her şey ” dir. Parolası ile firmalara yüksek düzeyde eğitim desteği sağlamaktadır…

 

Bizler çok çalışmanın ,sebatın,birlikteliğin özverinin insana olan saygı ve öz güvenin semeresini ,birlikte olduğumuz insanlar ile paylaşmaktan onur duyuyoruz. Diyor.

 

 

Kişisel ve Grup Motivasyon Desteği,Yaşam Koçluğu , Sosyo-Politik İletişim Becerileri, Kurumsal Destekler . alanlarında Uzman eğitim programı vermektedir.

Enver Nugay ;  kainatın içerisinde idame ettirdiğimiz zamanı öyle güzel tasvir etmiştir  ki ; bizlerde yayınımıza almadan geçemeyeceğiz.


“her gün ve an yenidir”. Dün karanlıktır. Yarın ise belirsiz. Aydınlık olan gün sadece bugündür. Üzerine yeni ve güzel kelimeler yazabileceğimiz bembeyaz tek sahife bugündür. Dün olanlar için üzgün olduğumuzu ifade edebileceğimiz tek gün de bugündür. Geleceğimizi kazanmak için kollarımızı sıvayacağımız gün bugündür.

 

 

Enver NUGAY ; sosyal yaşantımız içerisindeki iletişim,bilişim,insan kaynakları,enerji gibi kavramların adeta Dümenindeki KAPTAN  ı gibi. .Açık denizlerin hırçın dalgalarında mücadeleyi, omuzlarında hissedip ,gemi taifesine,mürettebata  ve orada bulunan tüm yolculara ,müspet alanda ,his ve hissetme duygularını ,An içerisinde önce kendisi yaşayıp,sonra yaşatan bir Kurtarıcı.

 

 

Petrol piyasası ailesinde

Enver NUGAY ‘ın , Ülkesine olan bitip tükenmek bilmeyen sevgisi,girişimci ruhu,bilge kişiliği ile toplumun sevgisini ve takdirini almış vasıfları üzerinde bulundurması,yakın gelecek de de ,insanlık adına faydalı çoğu kapsamlı projelerin büyük çalışma ve mücadelesi ile  hayata kazandıracağını bildiğimiz için

 

iyi ki varsın diyoruz..

Saygılarımla ….

Levent KANDEMİR

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.