• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

14 Temmuz 2019 12:32

İyi ki varsın; Kemal ÖCAL (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

İyi ki varsın Kemal ÖCAL

Neolitik Çağ ve sonrası, Kızılırmak kavsi içinde kalan alanda bu dönemi takip eden Kalkolitik Çağı, Eski Tunç Çağı, Asur Ticaret Kolonileri Çağı, Hitit İmparatorluk Çağı (zayıf), Frig ve Hellenistik-Roma Çağları ile Bizans, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait yerleşim birimleri ve bu dönemlerin kültürlerini yansıtan kalıntılar içerisinde yer alan Kırıkkale’nin, İlçe adını Oğuz Kayı Beyi Ertuğrul Gazi’nin yakın arkadaşı Şeyh Edebali’ nin diğer adı olan BalıŞeyh’ten alan Balışeyh ilçesinde 1969 yılında doğmuştur.

 

 

Yaşam ve hayat felsefesi, analitik zekânın etkili kullanımı, yaratıcı düşünebilme, yüksek sorumluluk bilinci, güçlü yazılı – sözlü iletişim becerisi, stres altında çalışabilme, detaylara önem verme,yönetme – yönlendirme, pratik ve hızlı düşünebilme, uzun ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilme üzerine kurulu olan Kemal ÖCAL, 1991 yılında İnternet in hiç kullanılmadığı yıllarda son parası ve harçlıklarını biriktirerek satın aldığı fotoğraf makinesi ile Ankara’ da ki kendisinin olmayan, galerilerin teşhir ettikleri halk otobüslerini pazarlamak amacıyla çektiği fotoğrafları Antalya’ya getirip çeşitli alıcılara sunarak ilk sermaye birikimini sağlamıştır.

 

Ticarete başlamasının, ilk temellerini oluşturan bu girişimci hamle ile daha sonraki yıllarda petrol sektörünün yanı sıra taşımacılık hafriyat, karayolları asfalt satıh kaplama taşeronluğu, Milli Savunma Bakanlığı inşaat yapımı, Nato ülkelerine yapılacak numune, mühimmat imha tesislerinin inşaatı ve hafriyatı Taahhüt Ltd. Şti. işleri ve daha sonra Sektördeki pazar payını ve istasyon ağını her geçen gün artırarak Kırıkkale’ de akaryakıt istasyon işletmeciliği ve devamında,

Antalya-Finike Sahilkent Erçin Petrol,
Antalya-Finike Hasyurt, Has-Ötüken A.Ş Petrol,
Burdur Çeltikçi Petrol, Dinar GP Lpg-Otogaz- petrol LTD. ŞTi.
Yerköy Aycell Petrol,
Kırıkkale EsKemal Petrol,

 

 

 

LPG dalında GP Kimyevi Maddeler Otogaz San. Ltd. Şti yönetim kurulu başkanlığı ile sektörde hizmetine devam etmektedir. Sektörün genelinde faaliyet gösteren iş kollarında aktif halde yer alarak hizmet sunmaktadır. Türkiye’de petrol istasyonu işletmeciliğinde tüketicinin ilk tercihi olma temel hedef ve prensibiyle hareket eden Kemal ÖCAL, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

 

 

Kemal ÖCAL ifadesinde ;
“Girişimcilik doğuştan ben de var olan bir yetenekti,sonradan oluşmadı. Potansiyelimi ,edinimlerimi,kazanımlarımı ekonomik çevre faktörleri ile bireylere kazandırıldığı inancı yaygınlaştırdım.

 

İnsanda girişimciliğin etkileri genetik olarak var olabilir. Ebeveyn ailem . Babam da girişimci bir insan dı.onunla her zaman gurur duydum. ailemin, çevremin de girişimci kişiliğimin oluşmasında çok önemli etkenler olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

 

Yukarıda belirtilen tüm işlerimde her zaman dürüstlük ve özverili çalışmamın payı çok büyük. Hem memleketime ve Ülkemin her yöresinde istihdama katkı sağlamaya devam edeceğim.

Ben hiçbir zaman cesur olma yeteneğimi yitirmedim hep içerimde hissettim. Çünkü Cesur olmayan insan, teşebbüs yeteneğini, çevrenin güvenini ve çalışma azmini kaybeder.

 

Kemal ÖCAL ın sektördeki kararlı duruşu , samimi tavırları ve zengin deneyimleri ,istihdama verdiği önem için teşekkür eder bundan sonraki iş hayatında başarı ve enerji dolu bir yaşam kalitesi diliyorum.

 

İyi ki varsın Kemal ÖCAL diyorum.

Levent KANDEMİR

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.