• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

31 Ekim 2019 18:44

İyi Ki Varsın: Mehmet AYDALGA (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

İyi ki varsın Mehmet AYDALGA ;

 

 MÖ 8000’li yıllara uzanan tarih dokusunda , Lidyalılar, Ahmeniş İmparatorluğu, (Büyük İskender), Galyalılar, Bergama Krallığı, Roma İmparatorluğu,Bizans Büyük Selçuklu,Karasi beyliği i ve Osmanlı nın izlerini taşıyan eşsiz doğası,zengin ormanları,her yerleşim yeri ve doğal güzellikleri ile ülke turizminin göz bebeği ..Sanayi endüstri ve modern şehri Balıkesir.

 

1886 yılına kadar Edremit İlçesinin bir Nahiyesi olarak yönetilmiş ve sonrasında ve I. Abdulhamit  ’in oğlu Şehzade Burhanettin tarafından ismi tescil edilen ilçe Kaz dağlarının tam karşısında , Türkiye de turizmin ilklerle başlatıldığı cennet diyarımız Burhaniye …

 

Bu yazı dizimizin çok önemli bir değeri ,bu coğrafyaya gönül vermiş,sevdalanmış Mehmet AYDALGA ya yer verdik.

 

Mehmet Aydalga …Balıkesir Burhaniye ilçesi 1957 yılında doğdu. . İlk Öğrenimimi doğduğu şehir Burhaniye de  tamamlamasına müteakip, Orta öğrenimimi İzmir Türk Koleji’nde yatılı öğrenci olarak tamamladı.

Mehmet Aydalga 9 Eylül Üniversitesinde ..İşletme ,İktisat ve Ekonomi alanlarında tahsil hayatı var. Sonrasında Askerliğini İstanbul  1.Ordu Komutanlığında Satın Alma Subayı Ydk.Sb. olarak tamamladı.

 

Mehmet AYDALGA ; Memleketi olan Burhaniye ile ilgili çok önemli projeleri var. Bu sevdası henüz hayatının baharı olan gençlik yıllarında ..başlıyor. Tarım Bakanlığı mahiyetindeki Kurumlarda teftiş denetim konularında uzman personel olarak görevler alırken, kurumumuzun sağladığı eğitim anlaşma protokolü vasıtasıyla sertifikalandırılmak üzere Ankara Gazi Üniversitesinde de Yüksek Lisans seviyesinde Bilgi İşlem ve Programları üzerine yetkilendirildiği eğitimi ile   diğer eğitimlerini adeta taçlandırdı.

O şu anda bir çok alan da hizmet vermeye devam ediyor.

 

Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Yönetimi üzerine.. 4 Büyük Projeyi yönetmekte. Sağlık Turizmi ile ilgili olan bu projeler vesilesi ile bu konu bağlantılı, bölgesinde bir sembolik isim haline gelecek kadar idealize olduğunu  düşünüyor….. Bu itibarla içinde yaşadığı coğrafyanın; Yaşam Desteği Sağlıklı Nefes merkezi olarak Dünya literatüründe tescillenmesini en önemli hedefim noktasına koyarak,  mücadelemi sürdürüyor.

Evli ve 5 çocuk  babası olan  Mehmet Aydalga  çocuklarından bahsederken

… 3 Kız ve 2 Oğul babası olarak yetiştirmiş olduğum evlatlarım sırasıyla, diyet uzmanı yaşam koçu; Amerika’da… Fizik ve Elekronik Mühendisi Kızım; Doktorasına hazırlanmakta…. Moda Tasarım ve Tekstilci bir diğer Kızım… Gemi Makinaları ve İşletme ulaştırma Mühendisi Kaptan bir oğlumdan sonra bir de henüz Lise 2. Sınıfta bir Kolejde eğitim gören bir kızımla doğa harikası Burhaniye Ören’imizde yaşamımızı sürdürüyoruz… diyor.

 

 

 Onun Burhaniye ye .ahde vefa borcu var. Neden mi.?

 

Onun Nefes Regeneration Merkezi adı altında .Sağlık  Projesi var.

Proje kapsamında ..tatil ile sağlığı ..Turizm ile sağlığı birbiri ile özdeşleştiren proje de genel özet  bütünsel sağlık ..Burada Kaz Dağlarının ve Burhaniye’nin önemi ortaya koyulmakta.

proje için seçilen yer yeryüzünün oksijen deposu olarak gösterilen Kaz Dağlarının eteklerinde yer alması, Kazdağları’ndaki oksijen miktarının, Alpler’dekin den daha fazla olduğu bir gerçeğini ortaya çıkarmıştır. , Bu konuda ki iddaasını İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından ilgili Mühendislik Bilimleri tarafından desteklenen 3 yıllık bir çalışmanın raporları ile teyişt edilmesi söz konusudur.

 

 

 Ülkemiz ve Dünyada en önemli astım tedavi merkezi, kalp ve damar hastalıklarının tedavisi için yenilenme ve iyileşme merkezi kurmayı amaçlıyor.  Konu hakkında ..özel sempozyum ve toplantımızda …tüm gerçekleri ile proje hakkında sunum yapacaktır.

 

Bizimle bu dev projemizin hayata geçirilmesinde yanımızda yer alarak, kişi ya da kurumlar…, tamamıyla insani yönü ile öne çıkışlı bu; yatırıma dayalı ve misyonu insan sağlık ve huzuru olan hizmetle..,  hem ülkemiz çerçevesinde, hem de tüm dünya insanına açılımında,  tarihi kişilikler olacaklardır inanıyorum…

 

Mehmet Aydalga …

Sektöründeki  saygın ve kararlı duruşu , samimi tavırları ve zengin deneyimleri için teşekkür eder bundan sonraki iş hayatında başarı ve enerji dolu bir yaşam kalitesi diliyor.Petrol piyasası ailesi olarak .

 

İyi ki varsın Mehmet AYDALGA diyoruz.

 

Saygılarımla

Levent KANDEMİR

 

 

 

 

Firma Bilgileri

0 (850) 833 5547 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Mehmet Aydalga 2 Aralık 2020 02:12 CEVAPLA

    Teşekkürler ediyorum…