• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

4 Kasım 2019 13:34

İyi Ki Varsın: Mustafa ÖZKAN (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

Helenistik dönemde Galat boylarından, Roma döneminde taşra örgütünün başkenti, Bizans döneminde imparatorların konakladığı önemli bir kent, Osmanlı döneminde ise Anadolu Eyaleti’nin merkezi.Cumhuriyet yıllarında Başkent olan ..sanayi. endüstri.Bürokrasi. Eğitim sanat kültür,bilişim merkezi Başkentimiz ANKARA ..

 

(Sakarya Meydan Muharebesine, adını veren ..İç Anadolu Bölgemizin Konya dan sonra tahıl ve hububat ambarı …Organize Sanayi Merkezi. Çok çalışkan insanları ile ..zengin kültürü bir başkadır …Polatlı dan bahsediyoruz.

 

 

Bu yazı dizimizde Enerji Sektörünün ta..içerisinden gelen Mustafa ÖZKAN a yer verdik.

 

21.01.1977 tarihinde Ankara nın Polatlı ilçesinde doğdu..Mütevazi bir aile yapı sı ile  Esnaf bir Baba ve ev Kadını bir ailenin  4  kardeşin içerisinde kendini yetiştirmiş. Enerji dolu bir insan .İlk örenim yıllarını Doğduğu yer olan Polatlı da tamamladı. Yüksek öğrenimini Niğde Üniversitesi yeni adı ile (ÖMER HALİS DEMİR ) üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünde tamamladı. Askerlik hizmetini Yedek Subay olarak tamamladıktan sonra ..Balıkesir ilinde tanıştığı eşi Zehra Hanım ile evlendi. 3 çocuk sahibi.

 

 

Enerji Sektörün de ilk olarak  1958 yılından günümüze, raylı sistemler, altyapı projeleri, ve endüstriyel projeler konusunda yerel ve uluslararası pazarda önemli rol almış Firma olan GÜLERMAK A.Ş. nin

 

Temelli Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, de ..Doğal Gaz Sorumlu Müdür Makine Mühendisi  olarak göreve başladı .

 

Sonrasında yine Ülkemizin 1974 yılında kurulmuş. hem ulusal hem de uluslar arası pazarda kamyon, savunma araçları, minibüs-otobüs ve tarım ve iş makinaları sektörüne dişli sistemler ve parça üretimi yapan HEMA A.Ş. de görev üstlendi. Burada İmalat Müdürü oldu .

 

İşte bundan sonra ;

Enerji Sektöründe :1956 yılında kurulan. sınai ve tıbbi gazlar, çelik, elektrik enerjisi, ağır makina, tüp ve kriyojenik tank üretimleri yanında sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG), sıkıştırılmış doğal gaz (CNG) ve sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) dağıtımı yapan, liman ve deniz taşımacılığı hizmetleri sunan bir sanayi kuruluşu olan HABAŞ A.Ş. de lpg dolum tesisleri Müdürü olarak . 2006 yılında işe başladı. Halen bu hizmet sektöründe .Satış mühendisi ve Bölge Müdürü olarak görev yapıyor. .

 

 

Mustafa ÖZKAN ; Görevim sadece bayi bulmak değil demekte …yada mevcut bayileri sürdürmek değil Bayilerin tüm sorun ve dertlerine çözüm bulmak Şirketimin haklarını korumak ve ilişkileri devam ettirmek olduğunu öğrendim. Bir Satış Mühendisi Bayinin Arsa seçiminden başlayıp İstasyonun inşaatın Kurulumu, Kanun ve Yönetmelikler (TSE, Belediye, Çalışma Bakanlığı, EPDK, Rekabet Kurumu, Gümrük Bakanlığı mevzuatları, yönetmelikleri, kanunları) bilmek zorunda olduğunu, İstasyonların nasıl satışını artırılacağını, ikmalin nasıl yapılacağı verilen ürünün tahsilini ne şekilde yapılacağını, Kurumsal yapı ile Taşra yapısını iyi analiz yaparak arada bağlarının kurulması gibi birçok meziyetlere sahip olmalıdır.

 

Enerji sektöründe bir takım sıkıntılı süreçler var. Devam etmekde.. Bizler bunun bilinci ile ..,bayilikler noktasında istihdama yönelik noktalarda ..hassas bir süreçle takip edip değerlendirmelerimizi ona göre yapıyoruz.

 

Sektör Bileşenlerinin tamamında aynı sıkıntılar var.hem  Bölgesel hem de Türkiye coğrafyasında ..rekabet ortamı halen devam etmekte. Bu bizim Firmamız dahil. Bir Çok Dağıtıcı Firmayı dolaylı yönden etkilemekte.

 

“Bizim içerisinde bulunduğumuz LPG -LNG-TÜPLÜ sektör, çok hızlı değişen bir sektör.

 

Dünyanın artan ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olmak ve enerjiyi daha verimli kullanmanın yollarını bulmak için daha çok miktarda, daha temiz enerji sağlama yolunda kendi teknik bilgimizi, teknolojimizi ve yenilik kapasitemizi kullanıyoruz. Ayrıca bunu çevre ve sosyal sorumluluk bilinciyle yapmak için ortaklarla, topluluklarla ve kamu ile birlikte çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

 

 

Sektörde Lider Bir Firma olan HABAŞ A.Ş. de  görevini sürdüren ..yardımsever kişiliği ile. Paydaş bir insan. İlerleyen süreçte çok daha iyi yerlere gelmesi kaçınılmaz gibi görünen bu Değerli insana….

Petrol piyasasi ailesi olarak

 

İyi ki varsın Mustafa ÖZKAN diyoruz.

 

Levent KANDEMİR

Firma Bilgileri

0 (850) 833 5547 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.