• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

19 Eylül 2019 09:50

İyi Ki Varsın: Sezgin ŞAHİN (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

İyi Ki varsın Sezgin ŞAHİN

Asırlar boyunca selçuklu Bizans Osmanlı gibi bir çok medeniyetlere beşiklik yapmış ,tarihi ipek yolu geçiş güzergahında 6000 yıllık tarihi ile. Sanayi ticaret eğitim ve Bilim in ana merkezi konumunda güzergah. Özel sektörün Orta Anadolu da yaygın bir ekol olduğu ,turizm şehri.

 

Medreseleri ,eski antik kalesi ve çeşnigir tarih dokusu ile yaygın bir geçiş güzergahı. Türkyenin ikinci büyük dağı olan Erciyes ile . buram buram esintisi .doğa sporları ve kayak merkezinin cenneti KAYSERİ …

 

 

Bu HAFTAKi yazı dizimizin konuğu Kayseri Yeşlhisar doğumlu genç taptaze bir kan. Sezgin ŞAHİN ..

07.07.1986 Yeşilhisar KAYSERİ doğumlu …İlk öğrenim yılları Kayseri olmak üzere KARİYER EĞİTİMİNİ Akdeniz Üniversitesi İç Mimarlık Bölümünü bitirerek tamamladı .

 

Sezgin Şahin e kendini tasvir edermisiniz dediğimde ,gözlerindeki paraltı ..ne kadar hevesli ve atak olduğunu gözlerimizin önüne serdi. Ve sözlerine şöyle devam etti.

 

 

İş hayatıma ilk atılmam 2000 yılların ilk başları idi. girişimcilik alternatif siz bir kariyer yolu olarak görülüyordu.. Girişim yapan ,girişime odaklanan şirketler, ülkelerinin ekonomilerine önemli katkılar sağlıyorlar.

 

Bu ruhun henüz öğrenciyken gelişmesine yönelik bir takım düşünceler bende hasıl oldu.
hem kamu hem de özel sektörün desteğiyle yaygınlaşma adımlarına başladım. İlk İşim PRESTİJ LET AYDINLATMA ile .enerji sektöründe oldu.

 

Burada Sektör Bileşenleri Akaryakıt -LPG -LNG ve Enerji içerikli tüm firmaların Işıklandırma ,Led ve Elektrik tesisatı noktalarında Türkiye nin 7 Bölgesinde hizmet etmeye devam ediyorlar. Kısacası Aydınlanma ve Aydınlatma bizim işimiz diyorlar.

 

Biz ; Enerji istasyonlarında ..hem Lpg-hem Akaryakıt işletmelerde Doğru led aydınlatma tercihiyle led kaynağından 5-10 yıl arasında bir kullanım ömrü elde edebilmelerini sağlıyoruz. .

led kaynağı tercihinde bakılması gereken tüm işletmelerde her alanda esneklik sağlayıp sağlayamadığının göstergesidir. Bizler Firmamız olarak ,LED aydınlatma armatürlerimizde geniş voltaj aralıklarına uyum sağlayabilen, ısı transferlerine dayanıklı kasa, modüler yapısı sayesinde arıza ve kırılmalar sonrası hızlı müdahale imkânı ve koşulsuz değişim garantisi sunuyoruz.

Ülkemiz in tüm Bölgelerinde TSE standartlarında hizmet veren ENERJİMİZLE ile hem karlı hem de yüksek performanslı bir aydınlatma hizmetini sunuyoruz. O nedenle aranan ,istenen ve beğenilen bir marka olma yolunda hızla ilerliyoruz. Diyor.

Sezgin Şahin evli ve 1 erkek 1 kız olmak üzere 2 çocuk Babası. Antalya Muratpaşa da ikamet ediyor. Haftanın 7 günü işi ile uğraşıyor.

 

Biz bu yazı dizimizin konuğu ; genç,dinamik ve Girişimcilik ruhu ile Ülkemizin 7 Bölgesinde verdiği hizmetleri ,topluma ve enerji sektörüne verdiği destekler ile , mütevazi duruş ve insanlara bağlılık yönü ile Akaryakıt sektöründe , kalkınmacı fikirlerinden ve katkılarından dolayı ;

Petrol piyasasi ailesi olarak iyi ki varsın

SEZGİN ŞAHİN diyoruz.

Saygılarımla ..

Levent KANDEMİR

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.