• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

26 Nisan 2019 11:03

İyi Ki Varsın: Ayşe Alpay (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

İyi Ki Varsın Ayşe Alpay

Yedi kılıç yemiş şehzadelerin  anavatanı ,Doksandokuz veli huzurunun yeri,Ferhat’ın Şirin için dağları deldiği  aşkın işareti ,Yalı boyunda sözlerin sazla buluştuğu namenin adı, Gökkubbeye dağlarının eriştiği Şimal’in mührü  temeli, Toprağında yetişen elması bayrağın yıldızı ,Semaverindeki sohbeti adabin lügati,Yeşil  Irmağın dönme dolaplarindaki sakin su sesinde tersakanla birleştiği barışın gücü, Vatanın bilim ve irfanın medresesi şehri AMASYA.

Ayşe Alpay: Mutehait bir baba ev hanımı bir annenin Siyasetin ve iş dünyasının içinde büyütülen 6 çocuğunun 3.cüsü.Öğrenimini Doğduğu şehir Amasya da tamamladı.Öğrenim gördüğü yıllarda ,profosyenel spor(tenis ,voleybol) tiyatro (9yil) sosyal aktiviteler ve şiir komposizyon alanlarinda türkiye birincilikleri  var.

Üniversite yıllarında mezun olduktan sonra bile ; kendisinin ifadesi ile halen bir şeylerde kariyer yapmak azmi içerisinde bir ukde kalmış. Kendi deyimi ile Hukuk-siyaset Bilimi ..

Ankara mezuniyeti sonrasında profosyenel güzellik uzmanlığı ve branş tv make-up artist öğretmenliği başlayan eğitim süreci devam eden Süreç Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak önderliğinde Ekonomi  gazetecileri derneği yapısı içinde gazetecilik mesleğini sürdürmüş.

1996 yılında  iş hayatının ilk yıllarında Eczacıbaşı Holding  bünyesinde 2001 yılı itibarı ile Tv ve medya sektöründe make-up artist ve  ulusal Tv lerin artistik bölüm işletmeciliği olarak devam etti.

Görsel medya adına bir çok staylig ve özel çalışmada ekibimle birlikte yer aldım.(star tv kral tv cine 5 türkiye güzellik yarışmaları ödül törenleri vs uluslar arası show ve benzeri isler) 2011 senesine kadar devam eden Süreç te en keyifli en güzel ve mektup mesleğimin en keyifli yargı 9 yıl kadar Sevgili (İbrahim Tatlıses ile imparator) ile  çalışmanın keyfini yaşadı.Ancak İbrahim Tatlıses in 2011 yılında geçirdiği kaza sonucu ve rahatsızlıkları sebebi ile biraz uzaklaştı.

Ülkemi çok seviyorum. Ülkem adına bir şeyler yapmanın hazı beni o denli kamçıladı ki.Üniversitelerimizin ilgili alanlarında Profosyenel Sanat ve Sanatçı ve Makyaj bölümlerinin açılması için Proje hazırladım.

Rotary uluslararası konjektüründe  çocuklar başta olmak üzere, insana dair insanı yardım adına 2011 yılından bu güne kadar  çalışmalarım devam ediyor.
Projeler yazmayı seviyorum. Proje danışmanlığı yaralı ve keyifli.Yönetmenliği ve Yönetmeyi seviyor ..Türkiye’de ki ilk inşaat zirvesi ve kentsel dönüşüm başlıklı paneli Istanbul  Büyük klup ve Ekonomi derneği arasında gerçekleştirmiş.
Şimdiler de ülke ekonomisi için önemli olan Cumhurbaşkanımız  Sayın; Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın  ileriye dönük projelerinden bir tanesi olan  Endüstriyel kenevir bitkisinin ülkeye katkısı için. ASAM  yönetimi işbirliğinde Yusuf Yalçın Koçak ve Kendir Enstitüsü Başkanı Erdem Ulaş Bey  ile birlikte Milli Mücadele ruhu ile medya planlamasını yürütüyor.
Ayşe ALPAY ifadelerinde ;

Muhteşem bir Proje,Muhteşem bir duygu;Ülkemde yanlış algıları kırmak önemli idi.  Yeni Fabrikalar yeni istihdamlar sağlanacak.  Kooparatifi, okulu kuruldu belki de ilk arabanın kaportası bile Benim Ülkemde  yetişen kendir bitkisinden yapılacak .



Sevgili Mustafa Çalışkan ile hayata geçirdiğimiz Duvardaki Düşler projesinde ,Türkiye’nin en kapsamlı sosyal sorumluluk projesi “ESKİ HÜKÜMLÜLERE VE TOPLUMA YARDIM ETMENİN AKILLI YOLU” diyoruz.
Bu proje, tutuklu ve hükümlülerin cezaevinden çıktıktan sonra karşılaşılan toplumsal önyargı ve bilinç sorununun değişmesinin suçluların iyileştirilmesi ve sosyal ortamdan kopmaması Ve
başta Çocuk ve Kadın olmak üzere tutuklu ve hükümlülerin yeniden yaşama tutunmalarını desteklemek hedefine ulaşması için katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Duvardaki Düşler projesi binlerce insana dokunacak olan sıkı bir el diyebiliriz.
Avrupa Birliği Vakfı Başkanı  Sayın ;Tevik ALTINOK ile hali hazırda ekonomi eğitim projeleri  devam ediyor.
BEZE GROUP Başkanı Bengü BİLİK hanımefendi ile e devam eden projeler halen devam ediyor.

Ayşe ALPAY;Türkiye de ve uluslar arası bir çok platformda ,sosyal Yardımlaşma Kuruluşlarında , bir çok STK da. Yani Ayşe ALPAY her yerde … Bu neden le Evlenmeye fırsatım olmadı. Diyor. Annesiz olan bir evladı büyüttüğünü ifade ediyor. Bir çok kız çocuğunun hayatına el uzattım.Şu anda da  Hacettepe Üniversitesinde Onkoloji Bölümünde manevi bir kız çocuğuna sahipliğini sürdürüyor.   Yaşamı ve yaşatmayı seven bir kalbi olduğunu,Kötülüğün içerisinde Güzel olanın sır olduğunu ifade ediyor.

” Sosyal çevrede yönetim ve Yönetme  tarzı ,Hayata karşı saygın ve etkin  duruş sergilemesi ve yardımsever tutumu ,Hayatı boyunca  iş adamları –STK Başkanları ile ,Ülkesi ve ülkesinde yaşayan her bir fert adına yapmış ve yapacağı katkılar ,
bir çok Kurum ve kuruluşa ,vakfa ,dayanışma gruplarına  sonsuz desteklerden ,dolayı :
İyi varsın Ayşe ALPAY diyorum.
Saygılarımla

Yazar:Levent KANDEMİR

 

 

 

 

 

 

 

 

Firma Bilgileri

0 (850) 833 5547 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.