• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

30 Nisan 2019 12:03

İyi Ki Varsın: İbrahim Çelebi (Levent Kandemir İle İyi Ki Varsın Serisi)

İyi ki varsın yazı dizimizde ,hem enerji, hem siyasi hem de Ticari anlamda değerli bir iş insanına yer verdim. Kendisi aynı zamanla benim hemşehrim olması sebebi ile ayrı bir önem taşıyor. Türkiye coğrafyasında Orta Anadolu Kızılırmak havzasında .Endüstri,Ağır Silah ve Çelik  Sanayisi,tarihi dokusu ile medeniyetler şehri KIRIKKALE …

İşte İbrahim ÇELEBİ kültürü,ticari ahlak yapılanması ,aile yapısı, kültürü memleketinin  özünde yaşayan,bütün sosyal çevrelere de yaşatan bir kültürün başarılı örnek bir timsali. O aynı zaman da Bir Siyasi Partinin Genel Başkanı … Onun başarı dolu hayatını anlatmak ise bizleri biraz daha heveslendirip dahası heyecanlandırıyor.

1966 Kırıkkale Doğumlu olan İbrahim ÇELEBİ, Eğitim yıllarının İlk ve orta öğrenim bölümünü  Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde tamamladı. .Liseyi Kırıkkale Lisesinde,üniversiteyi Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümünde tamamlamıştır.Evli 3 çocuk babasıdır.

ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANLIĞI görevinde bulunan İbrahim ÇELEBİ, geniş bir vizyona sahip , Profesyonel iş hayatına aile şirketinde başlayan ÇELEBİ, 1988 Yılından bu güne değin GIDA -TURİZM  sektörü gibi alanlarda faaliyet gösteren Şirketleri var.

İbrahim ÇELEBİ : Hem Memleketi Kırıkkale başta olmak üzere ,Ülkemiz insanlarının  ihtiyaçlarına yönelik yardımsever kimliği ile ülkemizin sevilen aynı zamanda saygı duyulan bir insani yönü bulunan bir kimliğe sahip.İnsanlara yardım etmeyi Babadan gelen bir kültür sayıyor.ve bunu da severek yapıyorum diyor. Geçmiş de bu alanda Kurum ve Kuruluşlar da istihdama yönelik çalışmaları ile bir çok insanı iş istihdamı sağlamıştır. Bunlardan kısaca bahsetmek gerekirse ..

 

 

Kırıkkale Spor As Başkanlığı,Keskin Spor İkinci Başkanlığı,Kırıkkale Esnaf Odalar Birliği [KESOB]Başkan Vekilliği,Bakkallar Odası Başkanlığı,Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu [TESK] Mesleki Eğitim Birimi Yönetim Kurulu Üyelikleri bulunmaktadır. Sosyal alanda STK larda yöneticilik yapmıştır.

İbrahim ÇELEBİ; Anavatan Partisi’nin kuruluşundan bu tarafa,

Gençlik Kolları Başkanlığı, İl Başkanlığı, Genel Başkan Danışmanlığı ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunup şu an Partinin  Genel Başkanlık görevini üstlenmektedir.  1988 yılından beri Gıda Hizmet ve Turizm alanlarından ticari hayatını sürdürmektedir.

İbrahim ÇELEBİ ;

 Tüm çabalarımız Ülkemizin ve milletimizin geleceği için,bizim  hedefimiz , projesi, enerjisi olan kadrolar ile yolumuza devam ediyoruz.Karşılıklı sevginin, saygının ve muhabbetin olduğu her yerde ,  tüm insanlık ve Ülkemiz  için hayır olacağı kanaatindeyim. “ diyerek sözlerine devam etti.

İyi ki varsın yazı dizinizde; Rahmi KOÇ-Ali SABANCI-Leyla ALATON-Rifat HİSARCIKLIOĞLU-Ferit ŞAHENK -Rahmetli Erdoğan DEMİRÖREN   ve nice 30 a yakın sayamadığım Türkiye de başarılı İş insanlarının yer alması beni çok duygulandırdı. Bu yazı dizisinde  yer almam çok anlamlı . bir  o kadar da manidar. Ülkemiz de ki bu değerler  iş adamlarının varlığı; istihdamın, kaynakların, iş gücünün ve enerjinin önünü açıyor.

Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyorum ..yolunuz açık olsun. Dedi.

İbrahim ÇELEBİ ‘ ye; Ülkesine olan aşkı ve sevdası,Siyasi-politik-enerji-turizm gibi sektörlerdeki saygın ve kararlı duruşu , samimi tavırları ve zengin deneyimleri, dayanışma gruplarına yapmış olduğu sonsuz desteklerden,ayrıca  Ülkesimize kazandırdığı değerlerden dolayı :

İyi ki varsın İBRAHİM ÇELEBİ , diyoruz.

 

Saygılarımla,

Yazar (Levent KANDEMİR)

 

 

Firma Bilgileri

0 (850) 833 5547 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.