• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

15 Nisan 2020 16:56

Mader; Gün halk olarak kenetlenme günü, birlik günü..!

 

Mersin Akaryakıtçılar derneği Başkanı  Aziz AKGÜL  ve MADER yönetimi  Corona virüsü Hakkında Açıklamalarda  bulundu;

 

Sektörümüzün değerli üyeleri çok kıymetli arkadaşlar,

 

Dünyamızın ve Ülkemizin bu uluslararası salgınla mücadele verirken haliyle tüm iş kollarında olduğu gibi bizim sektörde büyük olumsuzluklarla maalesef karşı karşıyayız.

 

Mersin Akaryakıtçılar Derneği (MADER) yönetim kurulu olarak sektör faliyetlerinde çıkan olumsuz sorunların çözümüne ilişkin çalışmalarımız gerek telekonferans gerekse yazılı olarak ülkemizdeki sendikalarımızla birlikte sürekli istişare halinde olduk olmaya devam edeceğiz.

 

Bu süreçte yönetim kurulu üyemiz sivil örgütlerden sorumlu aynı zamanda EPGİS Sendikası temsilcisi Kadri Çiçeklidağ ve Derneğimiz Genel Sekreteri ve TABGİS Temsilcimiz Mesut Selim Özçömert arkadaşlarımızın gösterdiği performansları için teşekkür ediyoruz.

 

Mader2020

 

Derneğimizin yönetim kurulu çalışmaları MTSO Başkanımız Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanımız Hamit İzol beye Ayrıca teşekkür ederiz, Güclerini, Desteklerini yanımıza alarak ellerinden gelen imkanlarını kullanarak, bu salgın belasında kurtulmayı hep beraber zor olsa da başaracağımıza inanıyoruz.

 

Arkadaşlar Akdeniz bölgesinde kura konusunda yapılan aksaklıkta Valiliğimizle yapılan görüşmeler sonucunda Akdeniz bölgesinde tekrar kura çekimi yapılacak bu konuda sıkıntısı olan arkadaşlar Mesut beye buradan yazmaları önemlidir.

 

Değerli arkadaşlar sizlerin düşünceleri çok önemli olduğunu biliyoruz vede paylaşımlarınız için Derneğimizin Genel Sekreteri Mesut Selim Özcömert arkadaşımızın yönetiminde Whatsap sayfasında iletişime geçmeniz önemlidir.

 

Bu zor süreçte birbirimize daha fazla destek olmalıyız saygı ve sevgimizden taviz vermeden mutlaka başarmalıyız.
Kıymetli arkadaşlar her şeyin başı öncelikle sağlık olduğunu biliyoruz bunun için sizlerin ve ailenizin tüm insanlığın sağlıklı bir şekilde süreci atlatmak tek dileğimizdir.

 

Derneğimize ileteceğiniz her düşünce ve öneriniz çok önemli olduğunu biliyoruz.

 

Hepinize sevgi saygı sunuyoruz. Allah’a Emanet olun.

 

MADER Mersin Akaryakıtçılar Derneği yönetim kurulu 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.