• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

20 Nisan 2018 01:25

Mehmetcan Duman; Faaliyetlerimizde önceliklerimiz verimliliği yükseltmek, teknolojik gelişimi sürdürmek

DUMAN PETROL Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak üstlendiğimiz en büyük görevlerden biri Petrol Ofisi kalite ve güvencesine sahip akaryakıt ve madeni yağlarının, çevre ve insan sağlığını tehdit etmeden, geniş araç filomuzla sigortalı dağıtımını gerçekleştirmektir. Sektörünün lider ismi olan Petrol Ofisinin bir uzantısı olarak faaliyetimizi çalışkan ve uzman bir ekiple sürdürürken; yenilikçi, titiz ve disiplinli iş anlayışını devam ettirmek en büyük amacımızdır.

Faaliyetlerimizde önceliklerimiz verimliliği yükseltmek, teknolojik gelişimi sürdürmek, çevre ve sağlık konularında en üst düzeye ulaşmak, müşteri memnuniyetine önem vermektir.

Akaryakıt hizmetlerinde uzmanlığını kanıtlamış olan DUMAN PETROL Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti., nakliye ve lojistik alanında da, en zorlu piyasalarda kazandığı köklü deneyimlerinden de yararlanarak, geniş nakliye filosuyla müşterilerinin ihtiyaçlarına özel ve uygun yeni lojistik çözümler geliştirmeyi hedeflemektedir. Aynı zamanda şirketimiz dağıtım ağı kalitesinde SEÇ kurallarına uygun profesyonel ve dinamik ekibiyle, zaman kaybını en aza indirerek, müşterilerine kaliteli hizmeti sunmayı ön planda tutmaktadır.Dedi

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.