• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

15 Temmuz 2017 13:55

Memoil Akaryakıt Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet IŞIK;”Bu bir demokrasi zaferi”

Memoil Akaryakıt Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, “15 Temmuz bir demokrasi zaferidir” dedi.

Işık, 15 Temmuz 2016’da yaşanan darbe girişiminin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, hain girişimi bir kez daha lanetlediklerini belirterek, “Demokrasinin zaferini kutlarken, 15 Temmuz şehitlerimizi de saygı ve rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

15 Temmuz 206’da Türk halkının tek yürek olarak büyük bir cesaretle darbecilerin karşısına çıktığını ifade eden Işık, Türk halkının, demokrasi dışı müdahalelere izin vermeyeceğini bir kez daha ortaya koyduğunu ve Türkiye’nin geleceğine silahlı grupların değil, millet iradesinin şekil vereceğini ispat ettiğini vurguladı. Işık, “15 Temmuz gecesi, cumhuriyetimizi, vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultarak hain ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak yüce Türk milleti, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar” ifadelerini kullandı.

Tüm fertleriyle tek yürek olan Türk milletinin Türkiye’nin gücünü geleceğe ulaştıracağını söyleyen Işık, “15 Temmuz bir demokrasi zaferidir. Bu vesileyle, bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.