• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

12 Haziran 2017 11:58

Memoil Akaryakıt Dağıtım Şirketinin Geneleksel İftar Davetleri Devam Ediyor

Giderek büyüyen Memoil dağıtım şirketinin ikinci geleneksel iftar yemeği programının 4. Etabı 11.06.2017 günü Mersin Divan Otelinde geniş kapsamlı bir davetli listesinin katılımı ile düzenlenmiştir.

Geçen yıl iki etap olarak düzenlenen iftar bauluşması 2017 yılı içerisinde PowerWax şirketinin de Memoil ailesine katılmasından ve bayi sayısının 216’ya ulaşmasından dolayı bu yıl iftar buluşmaları 5 etap olarak planlanmıştır.

Daha önce Ankara’da İç Anadolu bölge bayileri,İstanbul’da Marmara bölge bayileri, Afyon’da Ege bölge bayileri, katılımları ile düzenlenen iftar buluşmasının dördüncüsü olan Akdeniz bölge bayileri, Mersin MÜSİAD  Başkanı , Mersin akaryakıtçılar dernek başkanı  sayın Aziz AKGÜL , Dağsa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu  Başkanı sayın Sabahattin KILIÇCIOĞLU,  Remaster geri dönüşüm yönetim kurulu başkanı sayın Ömer ÖZEN,Petrolpiyasasi.com yönetim kurulu başkanı sayın Süleyman TOPÇU , Mersin Diyarbakırlılar derneği başkanı, basınımızın değerli üyelerinin de katılımları ile geniş kapsamlı ve samimi  bir iftar programı düzenlenmiş,

Yemekte Memoil yönetim kurulu başkanı Sayın Mehmet IŞIK tüm davetlilerle birebir yakından ilgilenmiş kendisi ile yaptığımız ikili sohbette bu organizasyonu 2. Kez düzenlediklerini her yıl geleneksel hale getirmek istediklerini bu yıl doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesi bayileri için 5. Etap olarak Diyarbakır ilinde 16.06.2017 tarihinde bir organizasyon daha yapacaklarını belirtmiş, bu tür organizasyonlara hem şirket çalışanlarının hem istasyon sahiplerinin hem de sektör içerisinde bulunan  herkesin kaynaşması açısından önemli organizasyonlar olduğunu belirtip davete icabet eden tüm katılımcılara teşekkür etmiştir.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.