• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

7 Aralık 2023 16:57

Mersin Lojistik Fuarında Skyblue Fırtınası Esti..!

30 Kasım – 02 Aralık 2023 tarihleri arasında CNR Expo Mersin Yenişehir Fuar Merkezinde Skyblue Firması damgasını vurdu..!

 

 

Eskişehir.İzmir ve Mersin’de üretim tesisi bulunan sektörün en güçlü markalarından Skyblue 30 Kasım – 2 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenen Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı sektörüne yön veren firmaların yeni ürün ve hizmetlerinin sergilendiği CNR Expo Mersin Yenişehir Fuarında yer aldı.

 

Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı, İlk Yılındaki Başarısını Katlayarak Sürdürdü. 10.000’den Fazla Ziyaretçi ve 100’den Fazla Katılımcısıyla Yüzleri Güldürdü!

 

Skyblue Fuarın Görsel Showları ile En Renkli ve eğlenceli Katılımcısı, Doğal ve Şık Tasarlanan stantlarından biri oldu, Kullandığı Kaliteli ham madde sertifikaları, güvenilir garantili ürün ve hizmetlerinin yanı sıra yenilikçi Pompa ve Kapalı depo çözümleriyle sektörünün En güçlü markalarından Skyblue, bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen fuar, eğlence ve etkinlik ile Lojistik ve Taşımacılık sektörüne yön veren, önde gelen firmalarının buluşma noktası oldu.

 

Lojistik ve Taşımacılık ‘da son yeniliklerin, teknolojilerin, ürünlerin ve hizmetlerin sergilendiği fuarda, Skyblue renkli ürün ve ambalajları ile fark yarattı. Marjinal bir reklam anlayışı ile firmasını sergileyen Skyblue, gerek fuarda yer alan firma çalışanların gerekse ziyaretçilerin büyük ilgi odağı haline geldi.

 

Skyblue Yönetim kurulu Başkanı Esra SÖYLEMEZ;

İstasyonda kullanılan ürün demirbaş ve servis hizmeti çözümlerin önemine değinen Skyblue Yönetim Kurulu Başkan’ı Esra Söylemez  Tesisimiz olan Eskişehir -İzmir gibi Adblue alanında da ürünlerimizin  kesintisiz akması için çalışan bir marka olarak geliştirdiğimiz ürün ve hizmetlerimizi Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşturduk.

Sunduğumuz ürünler fuara katılan sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi gördü. Farklı sektör ve pazarlarda müşterilerimiz ve ilgili sektör temsilcileriyle buluşmaya devam edeceğiz.”

 

Yüzlerce Ziyaretçinin Uğrak Yeri Oldu!

Skyblue ekibi Fuarın 2. ve 3. Günü Bando takımı ve Görsel Show dans grubu kortej eşliğinde tüm fuar alanını dolaştı ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Katılımcı firmaların ve misafirlerin beğenisini aldı. Ziyaretçiler cep telefonları ile korteji çekti canlı yayınlar yapıldı.

Standı ziyaret eden Birçok lojistik ve akaryakıt firmaları ile çok verimli görüşmeler yapıldı.

Skyblue Fuarın 2. Günü Mersin’de ve çevre illerdeki bayileri ve yeni görüşmeler yaptığı yaklaşık 150 firma için Mersin Karinas Restoran’da yemek verdi. Açılış konuşmasında davetimize katılan her firmanın adını tek tek söyleyerek Davete katılan Firma yetkililerine teşekkür etti.

Fuar, 100’den fazla katılımcı ve toplamda 10.000’in üzerinde ziyaretçisiyle, geçtiğimiz yıl ilk kez yapılan fuarın rakamlarını da ikiyi katlayarak sektörün en büyük buluşmalarından birine sahne oldu. 2024 yılında Mersinde üçüncüsünün düzenlenmesi planlanan Mersin Lojistik ve Taşımacılık fuar’ına Katılacağız dedi

 

Fuara Katılan Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit konuşmasından sonra, Fuara Katılan firmaların stantlarını ziyaret etti.

Ayrıca; Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Haşim Tuluk, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Y.K Başkanı Sayın Hakan Sefa Çakır, UND, UTİKAD, AND, TND Derneklerinin başkanları da açılış konuşmasında yerlerini aldı.

 

Skyblue Standı;

Skyblue’nin Tüm fuar Organizasyon’u Mükemmel kişiliği Çalışkan ve bilgi birikimi olan Gökay Daşdan tarafından Organize edildi.

 

Gökay Daşdan; Yaptığımız Stand Mimarlık konusunda KKTC- Gaziantep-Elbistan –Ukrayna’da işinden söz ettiren Mimar Funda Öztürk Kalay, ülkemizi mimarlık konusunda dünyada ki öncü isimlerden birisi olarak çalışmalarına devam ediyor  Skyblue Standı Funda ÖZTÜRK KALAY tarafından SKYBLUE Yönetim kurulu Başkanı Esra SÖYLEMEZ için Tasarlanan petrolden esinlenmiştir.

 

Deprem bölgesinde Zorlu koşullara rağmen dahice ve sanatsal tasarımları ile fark yaratan bu projeyi Hayata geçiren Mimar Funda ÖZTÜRK KALAY’dır. dedi

 

Petrolpiyasasi.com olarak Mimar Funda Hanım ile Tanışma sohbet etme imkanı bulduk. Esra Hanım’ın Skyblue nin öyküsü ve kendi hayalini anlattıklarından kurgulanmış ve çizilmiştir.

 

Skyblue Öyküsü ile ilgili ileriki günlerde haberimiz olacaktır.

 

Haber; Petrolpiyasasi.com.tr

 

#skyblue #adblue #mersinlojistikfuarı #CNRExpoMersinYenişehir #mersinyenişehirbelediyebaşkanı #abdullahözyiğit #esrasöylemez #mimarfundakalay #gökaydaşdan #mersinbando #oyamedyaprodüksiyon #ibrahimyüncüler

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.