• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

27 Temmuz 2018 10:51

Milangaz’ın 400’üncü istasyonu Kayseri’de!

Milangaz’ın 400’üncü akaryakıt istasyonu Kayseri’de açıldı. Milangaz Yönetim Kurulu üyesi Nejdet Hüddam, “Demirören Holding gücünü bu topraklardan alıyor. Çok çalışacağız. Artık ülkemizin kaybedecek bir anı bile yok” dedi. Demirören Enerji’ye ait Milangaz’ın 400’üncü akaryakıt istasyonu olan RP Akaryakıt törenle hizmete açıldı. Kayseri’de Mustafakemalpaşa Bulvarı’nda havalimanı yanındaki istasyonun açılışına, Milangaz Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Hüddam, Milan Petrol (MOil) Genel Müdürü Ahmet Öztürk, Milangaz Otogaz Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Demir, Milangaz Kayseri Bölge Müdürü Niyazi Civil, Milan Petrol Kayseri Bölge Müdürü Hakan Erdem, Milan Petrol yöneticileri Gül Ersözlü, Uğur Çıkrıkçı ve Güzin Elmalı ile Kayseri iş dünyasından çok sayıda yönetici, akaryakıt bayi, vatandaşlar ve işyeri sahibi Ramazan Polat’ın yakınları katıldı.

Saygı duruşunun ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan Milangaz Yönetim Kurulu Üyesi Nejdet Hüddam, “Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören bu açılışa katılacaktı, ancak UEFA’daki bir toplantı nedeniyle yurtdışına çıkması gerekti. Kendisinin size selamlarını iletiyorum. Demirören Holding, merhum Erdoğan Demirören’in 56 yıldır yürüttüğü ilke ve prensipler çerçevesinde yoluna devam ediyor. Türkiye’de enerji sektöründeki milli 5 kuruluş içinde en büyüğüz. Demirören Grubu, Türkiye genelinde enerji sektöründe Milangaz, MOil ve Total ile hizmet vermektedir.  Holdingimiz aynı zamanda medya sektöründe Avrupa’nın en büyük kuruluşudur. Türkiye enerji ve barış köprüsüdür. Demirören Holding de bu köprüyü sağlamlaştırmaktadır. Demirören Holding, tıpkı Kayserililer gibi gücünü bu topraklardan alıyor. Artık ülkemizin kaybedecek bir anı yok. Artık yorulmadan usanmadan yerli kaynaklarla çalışmaya ve yatırımlara devam edeceğiz” dedi. Okunan duanın ardından akaryakıt istasyonunun açılışı gerçekleşti.

‘Hedef 450’nci bayiyi açmak’

Milan Petrol (MOil) Genel Müdürü Ahmet Öztürk açılıştaki konuşmasına, merhum Erdoğan Demirören’in “Enerji sektörüne büyümeye değil büyütmeye geldik. Durmak yok, yatırımlara devam” sözlerini hatırlatarak başladı. Öztürk, “Demirören Holding 1950’li yıllarda temeli atılmış, yüzde 100 yerli sermayeli bir holdingdir. Bugün 400’üncü bayiyi açıyoruz. Yıl sonu olarak 450’yi hedefledik” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.