• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

11 Temmuz 2019 15:43

Motorcu Dostu İstasyonlar Aytemiz’e ödül getirdi

Aytemiz, motosiklet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için geliştirdiği proje ile “Türkiye Akaryakıt Sektörü Müşteri Değeri Liderliği Ödülü”ne layık görüldü.

Aytemiz, geliştirdiği projelerinden biri olan ‘Motorcu Dostu İstasyon’ projesi ile ABD merkezli piyasa araştırma ve danışmanlık şirketi Frost & Sullivan tarafından “2018 Müşteri Değeri Liderliği” ödülüne layık görüldü.

Motorcu Dostu İstasyonlarda, motosiklet kullanıcılarına özel park alanları ve bu alanın önünde kask, mont ve eldiven gibi eşyalarını bırakabilecekleri kişiye özel kilitli dolaplar ile istasyon marketlerinde motosiklet kullanıcılarının beklenti ve ihtiyaçlarına göre özel ürünlere yer veriliyor. Ayrıca yakıt alımı sırasında oluşabilecek kazaları önlemek amacı ile motosikletlilere özel hazırlanan pompa alanlarında, kaymaz bir zemin bulunuyor. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra, proje kapsamındaki istasyonlarda motosiklet kullanıcılarının hayatını daha da kolaylaştıran, kask ve eldivenlerini çıkartmadan pompada ödeme yapabilecekleri “Aytemiz Motordan Öde” hizmeti de mevcut.

MOTOSİKLET KULLANICILARININ HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAK HİZMETLER SUNUYORUZ

Londra’da düzenlenen törende ödülü alan Aytemiz Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Özge Kansu Gökçek, ödüle layık görülmekten duydukları gururu dile getirerek, motosiklet kullanıcılarının önce akaryakıt istasyonlarında, sonra da trafikteki algılarını yükseltmek amacıyla 2017 yılında 50 istasyonda başlattıklarını, bugün ise 160 istasyonda motosiklet kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak “şaşırtan hizmetler” sunduklarını kaydetti.

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.