• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

28 Temmuz 2020 09:26

OPEC Hareket Etki Küçük Olabilir!

Suudi Arabistan OPEC’de ve küresel enerji sahnesinde çok hareketlidir, ancak bunun ve diğer OPEC üyelerinin yakında gerçekleştireceği bir eylemin petrol piyasası üzerinde küçük bir etkisi olacaktır. Yani üst düzey bir Suudi yetkilisi demek oluyor.

 

Andrew Goldstein, Atlas Commodities LLC Başkanı: West Texas Intermediate’in (WTI) spot fiyatının dar bir aralıkta kalmasını istiyorum. OPEC, Suudi Arabistan enerji bakanına göre, önümüzdeki ay bazı malzemelerin geri yükleneceğini ancak talebin koronavirüsten kurtarılmasıyla etkinin “zar zor hissedilebileceğini” duyurdu. OPEC üyeleri şu anda günde 9.6 milyon varil (bpd) azalttı. Bu kesintiler Ağustos ayında 7,7 milyon bpd’ye düşecek, talebi karşılayacak, ancak piyasayı su basmayacak.

 

Tom McNulty, Houston merkezli Valuescope, Inc. ile Enerji Uygulamaları Müdürü .Kırık kamyonu sürmek için yeterince geniş teklif-teklif marjları vardır ve yeniden yapılandırmaların bazı durumlarda yürütülmesi çok zor olacaktır. Özellikle, geneler olan ve OFS işini gerçekten anlamayan danışmanlar olacaktır.

 

Petrol ve gaz veri firması Validere ile strateji başkan yardımcısı Mark Le Dain: OPEC kesintilerinin tam etkisinin düşük Suudi ithalatı ile hissedileceği art arda birkaç hafta gelecek.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.