• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

10 Şubat 2023 01:29

Opet deprem bölgesine Ne kadar yardım yaptı ?

 

Haber güncelleme 23.02.2023 saat :18:27

 

Tüm imkânlarımızı harekete geçirerek ihtiyaçlara yönelik malzemeleri ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içinde, Koç Holding Kriz Koordinasyon Merkezi’nin koordinasyonunda deprem bölgesine göndermeye devam ediyoruz. Mobil tuvalet ve ısıtıcı sistemleri ile birlikte mobil duşları taşıyan tırlarımız Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı.

Diğer yandan Gaziantep İslahiye, Adıyaman Sincik, Çelikhan ve Besni, Malatya ve İskenderun’a mobil tuvaletler kullanıma hazır şekilde ulaştırılırken, izolasyon malzemeleri ile birlikte çadır, kurulum aksamı ile soba, hijyenik mendil, uyku tulumu, bebek bezi ve bebek maması gibi malzemeleri taşıyan tırlarımız ise Hatay Samandağ Kaymakamlığı ve Adıyaman Gölbaşı Belediyesi’ne teslim edildi.

 

Haber güncelleme 19.02.2023 saat :11:35

 

Koç Holding Kriz Koordinasyon Merkezi ve yerel yönetimlerle koordineli şekilde afet bölgesinin en büyük ihtiyaçları arasında yer alan mobil tuvaletleri kullanıma hazır şekilde organize ederek göndermeye devam ediyoruz.

 

Mobil tuvaletlerimiz Gaziantep İslahiye’nin ardından Adıyaman Sincik ve Çelikhan’a hızla naklediliyor.

 

Ayrıca izolasyon malzemeleri ile birlikte çadır, kurulum aksamı ile soba, hijyenik mendil, uyku tulumu, bebek bezi ve bebek maması gibi malzemeleri taşıyan tırlarımız ise Hatay Samandağ Kaymakamlığı ve Adıyaman Gölbaşı Belediyesi’ne teslim edilmek üzere yola çıktı.

 

Haber güncelleme 16.02.2023 saat :21:26

Türkiye’nin enerjisini üretmeye devam ederken, deprem bölgesinin akaryakıt ihtiyacını kesintisiz karşılamak için ilk günden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Koç Holding Kriz Koordinasyon Merkezi ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği halinde deprem bölgesine desteğimizi sürdürüyoruz.

11 ilimizde, gerek AFAD tarafından belirlenen noktalarda, gerekse mobil istasyonlarımızla; ihtiyacı olan depremzedelere, yolda kalanlara, hastanelere, iş makinelerine, jeneratörlere, ambulans, arama kurtarma ve enkaz kaldırma ekiplerine bedelsiz yakıt desteği sağlıyoruz.

Ulusal sorumluluk anlayışımız, kesintisiz üretimimiz ve tüm enerjimizle, halkımızla omuz omuza yaralarımızı birlikte saracağız.

OPET

 

Haber güncelleme 10.02.2023 saat :13:52

Deprem felaketi sonrası destek çalışmalarını Koç Holding Kriz Koordinasyon Merkezi, AFAD ve yerel yönetimlerle koordineli şekilde yürüten OPET; depremin ilk üç gününde gelen tüm yakıt taleplerini, gezici tankerleri ve mobil istasyonları ile bedelsiz olarak karşıladı ve dağıtımını sürdürmeye devam ediyor. Deprem bölgesinde enerji tedariğinin aksamaması için yakıt tankerlerini ilk günden bölgeye ulaştıran OPET, afet bölgesindeki istasyonlarında anlık güncel stok takibi yaparak, kritik sınır altına inilmemesinin sağlanması için de özel bir ekip oluşturdu.

 

 

AFAD tarafından belirlenen ihtiyaç noktalarına hibe olarak sağlanan yakıt, OPET tankerleri ve mobil dağıtım araçları ile ihtiyaç olan; Osmaniye AFAD, Islahiye Belediyesi, Hatay Antakya AFAD, Malatya Devlet Hastanesi, Nurdağı Belediyesi, Kahramanmaraş AFAD, Hatay Antakya Türk Telekom, Kırıkhan AFAD, Kahramanmaraş Türk Telekom, Kahramanmaraş Devlet Hastanesi, Kahramanmaraş Valilik, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay AFAD’a teslim edildi. Bu konudaki çalışmalar aralıksız devam ederken, talep eden tüm kamu kurumları ve hastanelere yakıt temini sağlanmaya da devam ediliyor. Afet bölgesinde yolda kalan vatandaşlar için ise OPET gezici istasyonları yakıt ikmali hizmeti veriyor.

 

 

Bölgedeki gelişmeleri yakından takip eden OPET tarafından yerel yönetimlerle iş birliği halinde öncelikli ihtiyaç olarak belirlenen; gıda, bebek maması, su, konserve ve kuru gıda, erkek ve kadın bot, mont, pantolon, polar, içlik, kışlık kulaklık, bebek bezi, hasta bezi, hijyenik ped, ıslak mendil, battaniye, yorgan, seyyar tuvalet kabini ve ısıtıcı malzemelerini taşıyan tırlar depremin hemen ertesinde bölgeye nakledildi. İhtiyaçların ilerleyen günlerde de devam edeceği öngörülerek 10 il için 10 tır malzeme hazırlanırken, OPET çalışanları tarafından başlatılan kampanya ile gönüllü olarak hazırlanan yardım paketleri de gönderime hazırlanıyor.

 

Diğer yandan OPET Mersin Terminali’nde görev yapan 12 kişilik arama kurtarma ekibi Hatay’da arama-kurtarma faaliyetlerine katılarak bölgedeki çalışmalara destek oluyor.

 

 

OPET Genel Müdürü Özgür Kahramanzade “Ülkemizi derinden etkileyen deprem sonrasında bölgedeki vatandaşlarımıza destek olmak için gerekli planlamaları yaparak hızla çalışmalara başladık. AFAD tarafından belirlenen ihtiyaç noktalarına hibe olarak sağladığımız yakıtın yanı sıra yollarda donma riskiyle karşı karşıya kalan sürücülerimizin araçlarına bedelsiz olarak vermeye devam ediyoruz. Depremden etkilenen ve kapalı olan istasyonlarımızda enerji tedariğinin kesintisiz devamı için gerek otomasyon sistemleri, gerekse teknik ve altyapısal sorunları çözerek satışın yeniden başlamasını ve normal akışı sağlamak için çalışıyoruz. Bayilerimizin ihtiyaçları konusunda planlama yaparak hızla aksiyon alıyoruz, gerektiği durumlarda istasyonların kesintisiz faaliyet göstermesi için işletme desteği sağlayacağız. Ayrıca ben ve ekip arkadaşlarım her zamanki gibi sahada olmaya ve felaketin yaralarını sarmak için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber Yayınlama tarihi 10.02.2023 saat :01:29

 

Türkiye günlerdir büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyor…

 

Ülkenin dört bir tarafından bölgeye yardım eli uzanırken pek çok marka da oluşturulan bu yardım çalışmalarına öncülük ediyor.

 

O şirketlerden biri de Opet…

 

Marka sosyal medyadan yaptığı paylaşımla deprem bölgesinde enerji tedarikinin aksamaması için yakıt tankerlerini bölgeye ulaştırdığını açıkladı.

 

Markanın, öncelikli ihtiyaç olarak belirlenen gıda, su, kışlık giysi, battaniye ve ısıtıcı malzemeleri taşıyan tırları da bölgeye naklediliyor…

 

Opet, sosyal medya paylaşımında yaptığı çalışmaları şöyle açıkladı:

 

“Ülkemizi derinden etkileyen deprem sonrasında resmi makamlar ve Koç Holding Kriz Koordinasyon Merkezi ile koordineli şekilde bölgedeki ihtiyaçları yakından takip ederek destek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Enerji tedarikinin aksamaması için yakıt tankerlerimiz bölgeye ulaştı. 14 tanker akaryakıt ise AFAD ve valiliklerin belirlediği noktalara sevk edildi. Yolda kalan vatandaşlarımız için iki gezici istasyonumuz afet bölgesine doğru yola çıkmış durumda.

 

Yerel yönetimlerle iş birliği halinde öncelikli ihtiyaç olarak belirlenen gıda, su, kışlık giysi, battaniye ve ısıtıcı malzemeleri taşıyan tırlarımız da bölgeye naklediliyor.

 

Yaşanan felaketin yaralarını sarmak için enerji tedariki başta olmak üzere yardım çalışmalarımızla halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

 

Ülkemize geçmiş olsun.”

 

Afet bölgesinde faaliyet gösteren istasyonlarımızı görüntülemek için tıklayınız.

 

 

#opet ##afad #opetdepremyardımı #özgürkahramanzade

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.