• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

3 Eylül 2019 19:17

Opet Otobil Hizmeti Nur Petrol’de!

Yakıt giderlerinizin yüksekliğinden şikayetçiyseniz ve akaryakıt giderlerinizin takibini yapmakta zorlanıyorsanız Opet Otobil ile tanışın.

 

Yakıt giderlerinizin yüksekliğinden şikayetçiyseniz ve akaryakıt giderlerinizin takibini yapmakta zorlanıyorsanız Opet Otobil ile tanışın.

Otobil Opet’in araç taşıt tanıma sistemidir. Otobil ile araçlarınızın giderlerini kontrol altına alabilir, tüm araçlarınızın ne kadar yakıt tükettiğini kolayca kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda araçlarınız için de yakıt indirimlerinden faydalanabilirsiniz. Sadece bu kadar da değil, ödeme kolaylığı, km ve litre takibi, muhasebe kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlayın.

Otobil hem bireysel hem kurumsal kullanıcılar içindir, Opet istasyonlarında aracınızdan inmeden taşıt tanıma sistemi sayesinde kolayca dolum yaptırabilir ve ödemenizi otobil otomatik gerçekleştirir. Online olarak yakıt tüketim bilgilerinizi takip edebilir, faturalandırabilir ve raporlayabilirsiniz. Online ödeme kolaylığı sayesinde istediğiniz an tanımlı hesabınıza para yüklemesi yapabilirsiniz.

Otobile başvuru yapmak için nurpetrol.com.tr adresini ziyaret etmeniz yeterli. Nur Petrol websitesi üzerinden otobil ile ilgili detaylı bilgi alabilir, dilerseniz beni ara formunu doldurarak müşteri hizmetlerinden bilgi edinebilirsiniz.

Nur Petrol toptan akaryakıt siparişleriniz içinde hizmet sağlamaktadır. Nur Petrol tankerleri ile Türkiye’nin her yerine toptan akaryakıt siparişi verebilirsiniz.

 

Firma Bilgileri

0 (216) 522 9000 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.