• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

4 Ağustos 2023 12:52

Petrol Ofisi, geleceği bugünden inşa ediyor..!

 

Bir akaryakıt şirketi olmanın çok ötesinde ülkemizin enerji altyapı grubu misyonunu başarıyla üstlenen Petrol Ofisi Grubu, bu misyonunu daha da sağlamlaştırmak için son yıllarda geniş kapsamlı bir stratejik dönüşümden geçiyor. “Bugünden Yarına Hazır” sloganıyla bu dönüşümü özetleyen Petrol Ofisi Grubu CMO’su Sinan Seha Türkseven, “Tüm hizmetlerimizi müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarını, taleplerini dikkate alarak şekillendiriyoruz.

Liderliğimizin bize verdi sorumluluk ile attığımız her adımda ülke ekonomisine sürdürülebilir değer katmaya odaklanıyoruz.” dedi.

 

 

Petrol Ofisi Grubu olarak, “Bugünden Yarına Hazır” vizyonumuz doğrultusunda son yıllarda oldukça geniş kapsamlı bir stratejik dönüşümden geçiyoruz.

 

Dijital nesle sunduğu kaliteli içerikler sayesinde sektörün en çok okunan kaynaklarından biri olan Pazarlamasyon Dergisi’ne verdiğim röportajda akaryakıt ve madeni yağlar sektörlerindeki geleneksel liderliğimizin ardındaki dinamikleri, sektörümüze kazandırdığımız ilklerle yarattığımız farkları, ekonomik açıdan ülkemize kattığımız değerin yanında sosyal faydaya yönelik projelerimizi, sürdürülebilirlik hedeflerimizi ve daha birçok konudaki çalışmalarımızın detaylarını bulabilirsiniz.

 

Keyifli okumalar diliyorum.

 

Röportajın Tamamı için tıklayınız 

 

#PetrolOfisi #Madeniyağ #CMO #SinanSehaTürkseven

 

 

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.