• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

29 Mart 2019 16:24

Petrol Ofisi’nden tasarruf sağlayan yeni yakıt !

Petrol Ofisi, formülündeki akıllı moleküller sayesinde motoru temizleyen, ilk depodan itibaren motoru koruyan, yüzde 4’e varan yakıt tasarrufu sağlayan Active-3 teknolojili yeni yakıtlarını tanıttı.

Petrol Ofisi, akaryakıt katkıları alanında çalışmalar yürüten Afton Chemicals ile birlikte özel olarak geliştirilen Active-3 teknolojili yakıtlarını Petroleum Istanbul 2019’da tanıttı.

Hologram teknolojisinin kullanıldığı Petrol Ofisi standında, 56 metrekarelik büyüklüğe sahip dijital üç boyutlu küp ile de ziyaretçilere bir görsel şölen sunuldu. Stantta, dört duvarının yanı sıra tavan ve zeminin de birer ekrana dönüştüğü dijital odada, özel bir teknoloji ile sonsuzluk ve Active-3 teknolojisi ile birlikte ürün tanıtımları da gerçekleştirildi.

Yapılan şirket açıklamasına göre, markanın tüm ürünlerinde olduğu gibi Türkiye’nin yol, iklim ve araç çeşitliliği gibi değişken tüm verilerin takip edilerek yakıt ve motor teknolojilerindeki değişime paralel olarak geliştirilen Active-3 teknolojili yakıtlar, TS-EN standartlarına ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemelere de uygunluk gösteriyor.

Active 3 teknolojili V/Max yakıtları, formülündeki akıllı moleküller sayesinde 100 yüzde ’e kadar motoru temizliyor, ilk depodan itibaren motoru koruyor, yüzde 4’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor. ULUSLARARASI KURULUŞLAR TEST ETTİ

Açıklamaya göre Petrol Ofisi’nin Active-3 teknolojisine sahip yakıtları, İngiltere’de, birçok sektörde dünyanın ileri gelen firmalarının ürün kalitelerini belgelendiren uluslararası bağımsız laboratuvarlarda test edildi. 10 gün süren testlerin her adımı, motor ve yakıt konusunda bilimsel çalışmaları olan İTÜ tarafından görevlendirilmiş gözlemci profesör tarafından takip edildi. Gözlemci profesör testin objektifliği ve doğru metodoloji konusunda teknik raporlarını hazırladı. Bu raporlar İTÜ tarafından onaylandı. Böylece Türkiye’de ilk kez akaryakıt alanında geliştirilen bir ürünün kalite ve performansı bağımsız bir teknik üniversite tarafından onaylanmış oldu.

TÜRKİYE EKONOMİSİNE 1 MİLYAR LİRA KATKI

Öte yandan Active-3’lü yakıtların kullanılması Türkiye ekonomisine de önemli katkı sağlayacak. Yapılan hesaplamalara göre Active-3 teknolojili Petrol Ofisi yakıtlarının kullanılmasıyla yılda 175 milyon litreden fazla yakıt tasarrufu sağlanacak. Bu daha az yakıt tüketimi ile de Active-3 teknolojisinin, Türkiye ekonomisine 1 milyar TL’den fazla katkı sağlaması bekleniyor. Active-3 teknolojili yakıtların yanı sıra araçta Petrol Ofisi’nin Maxima / Maximus motor yağlarının kullanılması da daha fazla verim alınabilmesini sağlıyor, dolayısıyla başta tasarruf olmak üzere diğer tüm kazanımları daha da artırıyor.

Firma Bilgileri

0 (212) 329 1500 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.