• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

2 Ağustos 2019 10:15

Petrol Ofisi’nden yüzde 100 garantili otogaz!

Petrol Ofisi, hayata geçirdiği Yakıt Emniyet Sistemi (YES) ile tüketicilerine yüzde 100 garantili otogaz sunacak.

Petrol Ofisi’nin İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), TÜV Austria ve Intertek Caleb Brett işbirliğiyle geliştirdiği Yakıt Emniyet Sistemi (YES) projesinin tanıtımı için İstanbul’da bir basın lansmanı gerçekleştirdi.

Toplantıda paylaşılan bilgilere göre, PO/Gaz tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanacak YES hizmeti ile otogaz tüketicilerine yakıtta yüzde 100 kalite ve tam dolum garantisi sunulacak.

Sistemdeki süreç, Petrol Ofisi istasyonlarından alınan otogaz ile ilgili olası bir şikayetin Petrol Ofisi Müşteri Hizmetleri Merkezi’ne iletilmesiyle başlayacak. Müşterinin şikayeti üzerine gerekli ölçüm ve incelemeler bağımsız kuruluşlar İTÜ, Intertek Caleb Brett veya TÜV Austria tarafından gerçekleştirilecek. İncelemenin tüm aşamalarında müşterilerin SMS yoluyla bilgilendirildiği süreç en geç 72 saat içerisinde sonuçlandırılmış olacak.

Petrol Ofisinden yakıt alan tüm tüketiciler sisteme otomatik olarak dahil edilmiş olacak ve yakıtın nerede, hangi saatte alındığı kayıtlara geçecek. Petrol Ofisi, şikayetlerle ilgili süreçlere hiçbir şekilde müdahale edemeyecek ve müşteriyle söz konusu bağımsız kuruluşlar iletişime geçecek.

Sistem sayesinde, özellikle otogaz LPG kullanımında yaygın olan ürün kalitesi, güvenirliği, araca zarar verme ihtimali gibi endişelerin ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

 

Firma Bilgileri

0 (212) 329 1500 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.