Sn.Ömer ÖZEN,Sn.Mehmet IŞIK,Sn.Süleyman TOPÇU

Petrolpiyasasi.com Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Süleyman TOPÇU ve beraberindeki Petrolpiyasasi.com yönetim kurulu üyeleri, MEMOİL AKARYAKIT DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet IŞIK ile ortak dostları Sn.Ömer ÖZEN’in de katılımı ile bir araya geldi.

Türkiye Petrol Piyasasında petrol dağıtımında önemli bir pazar payına sahip olan MEMOİL AKARYAKIT DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ile Petrolpiyasasi.com olarak ikili görüşmeler ve değerlendirmeler de bulunularak Türkiye Petrol Piyasasına bir damga niteliğinde olacak kararlar alındı.

Petrolpiyasasi.com Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Süleyman TOPÇU ve beraberindeki Petrolpiyasasi.com yönetim kurulu üyeleri tarafından MEMOİL AKARYAKIT DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ  Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet IŞIK’a  dağıtım şirketlerinin, bayiilerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına tek bir çatı altında cevap verebilecek aralarında köprü kuracak olan petrolpiyasasi.com un Türkiye petrol piyasasında yapılacak olan hizmetleri ile alakalı sunumu yapılarak tanıtımda bulunuldu.

Sn.Mehmet IŞIK konu ile alakalı Türkiye Petrol Piyasasının böyle güzel ve önemli bir projeye ihtiyacı olduğunu söyleyerek bu yolda birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacağını, petrolpiyasasi.com u destekleyeceği hususunda görüşlerini beyan etmiştir.

Yapılan ikili görüşmeler neticesinde anlaşma sağlanmış. Bu sayede MEMOİL AKARYAKIT DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne bağlı 214 akaryakıt istasyonunun dijital yükü üzerinden alınarak dijital platformda daha güçlü bir hale gelmesi sağlanmıştır.

Sn.Mehmet IŞIK petrolpiyasasi.com ile şirketin ve bayilerinin daha üst seviyelerde prestij ve kurumsallık kazanacağını ayrıca bayilerinin geniş tüketici kitlelerine ulaşarak hizmet standartlarını olumlu yönde geliştireceğini belirtti.

MEMOİL HAKKINDA:

Memoil Akaryakıt Dağıtım A.Ş, 14.10.2013 tarihinde EPDK`dan dağıtım lisansı almıştır. Memoil markasıyla faaliyet gösteren şirketimiz, 2014 yılından itibaren bayi ağını Türkiye genelinde genişletmek için büyük yatırımlar yapmaktadır. Hızlı büyümesini bugün de aynı kararlıkla sürdüren Memoil Dağıtım A.Ş, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar alanlarında faaliyet göstermekte ve ilerleyen süreçte LPG, madeni yağlar, depolama ve uluslararası ticaret konularında da faaliyette bulunmayı hedeflemektedir. Bu amaçla Mersin’de bulunan madeni yağ fabrikasında ruhsat alım çalışmalarına başlanmış, Aksaray ve Mersin’de bulunan arsaları için ise LPG depolama projeleri hazırlamıştır.

Memoil, güçlü altyapısı, ilerici vizyonu ve ülkesine olan inancıyla son yılların en hızlı ve tutarlı büyüyen akaryakıt dağıtım şirketi olma yolunda ilerlemektedir. Tüketicisine kusursuz yüksek kalitede, güler yüzlü hizmeti sunma gayretiyle, yaptığı yatırımlara paralel olarak, her geçen gün bayi ağını ve yaygınlığını artırmaktadır. Yönetim Kurulu Başkanlığını Sayın Mehmet Işık’ın yaptığı Memoil, genç, dinamik ve güçlü yönetim kadrosuyla Türkiye’nin büyüyen markaları arasında, sektörün yeni yıldızı olma yolundadır.