• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

30 Nisan 2018 13:23

Petroyağ 25’inci yılını görkemli bir törenle kutladı

1993 yılında kurulan ve 2014 yılında 15 milyon Euro yatırımla Gebze Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikasına taşınan Petroyağ , 25’inci yılını Esma Sultan Yalısında paydaşları ile kutladı.

Davete Pulver Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Mızraklı ve eşi Ruken Mızraklı, TAİDER Başkanı Aydın Öğücü, İKMİB Başkanı Murat Akyüz, PETDER Genel Sekreteri Niyazi İlter, Koruma Klor Alkali A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı ve Türkiye Sanayisinin önde gelen üst düzey yöneticiler katıldı.

Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Soysal için 25 yılı özetleyen kısa film gecenin süprizi oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Soysal yaptığı konuşmada 20 metre kare ofiste başlayan bu serüven de tek değişmeyen şeyin içindeki heyecan olduğu söyledi. AR-GE Merkezi ile inovatif projelere ve yeni yatırımlara devam edecekleri belirten Ünal Soysal, bu sayede Türk Sanayisine daha da katma değer yaratacaklarını belirtti. Yeni ürünler ile ihracat miktarını ve ihracat yapılan ülke sayısını da arttırma hedefi içinde olduklarını belirten Ünal Soysal, ürün ve projelerle yurtdışında da bilinirliğini her geçen gün arttırdığını söyledi.

Firma Bilgileri

0 (262) 677 1700 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.