• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

19 Temmuz 2017 12:56

PTO ve BP İndirim Antlaşması Yaptılar

Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ve BP müdürü  Mustafa Özgevrek üyelerin indirimli yakıt kullanabilmeleri amacı ile  indirim antlaşması yaptılar.

PTO’nun üyelerine akaryakıt alımlarında kolaylıklar ve avantajlar sağlamak ve BP’nin taşıtma tik sistemine dahil olacak  Taraflar yakıtta yüzde 5’lik indirim ile iki yıllığına imza attılar.

Polatlı Ticaret Odalarına yakıt indirimi BP den geldi. PTO ve BP indirim protokolü için el sıkıştılar. Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya ve BP müdürü  Mustafa Özgevrek üyelerin indirimli yakıt kullanabilmeleri amacı ile  indirim antlaşması yaptılar.

Taraflar arasında yapılan antlaşmada ; PTO üyelerinin sayısını BP sözleşme süresi içinde daha farklı avantajlar ve hizmetler için anlaşmalı olduğu aracı kurumları kullanarak arttırmaktır. PTO üyelerine verdiği hizmetin niteliğini ve niceliğini artırma gayreti içinde olacaktır.

PTO da aynı şekilde BP nin PTO üyeleri için sağlayacağı avantajları ve haberleri web sitesinde ve gazetesinde yer vererek ücretsiz olarak üyeleri ile paylaşarak BP’nin taşıtmatik sistemine dahil olan üye sayısını arttırma gayretinde olacaktır. PTO üyeleri yakıt alımı için BP Taşıtmatik Sistemine girdiklerinde, tüm Türkiye’deki BP istasyonlarından akaryakıt pompa  fiyatının üzerinden %5  indirim alacaktır.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.