• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

19 Temmuz 2021 16:00

PÜİS GENEL BAŞKANI OKUMUŞ’TAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Genel Başkan Okumuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı arttıran, bizlere ihtiyaç sahiplerini her zamankinden daha fazla hatırlatan, hepimizi ortak bir ruhla bütünleştiren Mübarek Kurban Bayramını karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz.

 

Bayramın getirdiği bu ulvi değerlerin, toplumun tüm kesimlerini kapsamasını ve bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın ailesi ve yakınlarıyla birlikte, covid önlemlerinin de alınarak huzur içinde güzel bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

 

Bayram vesilesiyle vatanı, milleti ve bayrağı için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

 

Bir buçuk yılı aşkın bir süredir tüm dünyayı etkileyen covid salgınının bir an önce bitmesini ve insanlığın bu salgından tamamen kurtulmasını temenni ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, tüm İslam aleminin ve değerli meslektaşlarımın Mübarek Kurban Bayramını Şahsım ve Teşkilatım adına en içten duygularımla kutluyor, bayramın barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.