• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

16 Haziran 2017 12:57

Sabahattin KILIÇÇIOĞLU Verdiği İftar Yemeğinde Birlik Ve Beraberlik Mesajı Verdi !

Dağsa şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Sn. Sabahattin KILIÇÇIOĞLU verdiği iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Mersin iş adamlarından Sabahattin KILIÇÇIOĞLU yakın dostlarına iftar yemeği verdi. Has Develiler Kebap’ta düzenlenen davette Sn. KILIÇÇIOĞLU tüm davetliler ile birebir ilgilendi. Davette yaptığı konuşmada Şöyle dedi:

“Sevgili dostlarım, değerli misafirler Hoşgeldiniz. Yıl boyunca beklediğimiz 11 ayın sultanı ramazan ayı birlik, beraberlik dayanışma ve yardımlaşma gibi manevi duyguların öne çıktığı mübarek bir aydır. Yıl boyunca zaman zaman unuttuğumuz tüm insani değerler tekrardan hayatımıza giriyor, mübarek oruç ibadeti sadece bedenimiz değil ruhumuz ve davranışlarımızı da etki ediyor. Sağlık, aile iş gibi sahip olduğumuz her şey aslında ne kadar kıymetli olduğunu bizlere hatırlatıp, şükretmemize vesile oluyor.

Ramazan ayı boyunca verilen iftar yemekleri 7 den 70 e herkesi aynı safta buluşturuyor. Bu yemekler hepimizin bir olduğunu, kardeş olduğunu hepimizin birlik içerisinde yaşayabileceğimizi bizlere hatırlatıyor. Siz değerli misafirlere bakarken de bu çeşitliliği görüyorum ve hepimizin bir arada olmasından gurur duyuyorum. Bir yerde okumuştum üstad Sezai Karakoç demiş ki; siz Fırat’ı, Dicle’yi bıçakla kesebilir misiniz? Burası senin burası benim diyebilir misiniz? Oysa Fırat ve Dicle şırıltılarıyla kendi mecralarında akarken bize diyorlar ki sen nasıl parçalanmazsan bir bütünsen bende bir bütün olarak yalnız Türkün, Kürdün, Arabın değil her kimse bana sahip çıkmasın. Ben İslam milletinin suyuyum. Onun can damarıyım. Siz de bundan ibret alınız, parçalanmayınız, bölünmeyiniz. Aslında her şey burada söylenen gibi açık ve basit. Biz biriz, kardeşiz ve bölünmeyiz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemizi her türlü kazadan beladan korusun. Aynı masanın etrafında, şükrederek oruçlarımızı açacağımız daha nice ramazan aylarını yaşamayı nasip etsin. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin. Afiyet olsun. Hayırlı akşamlar diliyorum. Katıldığınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Davetliler arasında Memoil akaryakıt dağıtım şirketi yönetim kurulu başkanı Sn. Mehmet IŞIK  ve Bpet akaryakıt dağıtım şirketi yönetim kurulu başkan yrd. Sn M. Ali BALKAN, Mersin Kanal 33 televizyonu yönetim kurulu başkanı Sn. Turgay DEMİRTAŞ, Akdeniz ilçe başkanı Zafer Şahin TURAN, Yenişehir ilçe başkanı Bekir TOPÇU,Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İnci ÇELİK, Mezitli ilçe başkanı İhsan Gültekin, Baro başkanı Ali ER davetliler arasından bazılarıydı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.