• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

3 Nisan 2024 13:37

Shell’de 37 yıllını dolduran Istvan Kapitany’dan Veda Paylaşımı!

Paylaşımda Istvan Kapitany;

 

Shell’de geçirdiğim 37 eğlenceli yılın ve dünyanın en iyi işini yaptığım 10 yılın ardından, Shell Mobilite’yi küresel olarak yönettikten sonra, bu yılın 1 Temmuz’unda Shell’deki kariyerimi tamamlama ve bu harika işin bayrağını devretme zamanı geldi.

 

 

1987’de Budapeşte’de Shell’e katıldığımda, önümde duran fantastik küresel yolculuğu, beni dünyanın dört bir yanında pek çok olağanüstü insanla çalışma fırsatı bulduğum harika ülkelere götüren farklı rolleri asla hayal edemezdim.

 

Macaristan, Birleşik Krallık, Güney Afrika, Orta ve Doğu Avrupa, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde heyecan verici işler üstlenmekten ve en önemlisi Shell müşterilerinin yolculuklarını daha iyi hale getirmek için inanılmaz yetenekli insanlarla çalışmaktan zevk ve ayrıcalık duydum.

 

2014 yılından bu yana, 85 ülkede 500.000’den fazla kişiye ve 45.000’den fazla perakende satış noktasına ulaşan dünyanın bir numaralı mobilite işine liderlik etme ayrıcalığına sahibim. Küresel mobilite ağımız, Shell’in tüketiciye dönük parçası olarak her gün 32 milyon müşteriyle önemli bir rol oynadı ve 50 Milyar ABD Doları olarak tahmin edilen sektörümüzdeki en değerli markayı inşa etmemize yardımcı oldu. Görev sürem boyunca, dünyanın dört bir yanındaki ekiplerimizin harika çalışmasıyla, işimizin karlılığını ikiye katlamayı başardık. Ayrıca, 30 ülkede 50.000’den fazla halka açık Shell Elektrikli Araç Şarj Noktası ile Enerji Dönüşümü boyunca ölçek, teklifler ve sağlamlık açısından işletmeyi dönüştürdük ve bu kategoride küresel olarak ikinci sıraya yerleştik. Ama benim en çok gurur duyduğum program, 80 ülkede yarım milyonu aşkın ön saflarda hizmet şampiyonumuz için benzersiz bir takdir programı olan Shell’in Gülümseyen Yıldızları.

 

En çok keyif aldığım şey, insanlarla etkileşim kurmak ve üyeleri mükemmel çözümler sunmak için gerçekten yetkilendirilmişse bir ekibin inanılmaz yeteneklerini görmek oldu. Yapmaya çalıştığım şey buydu – ekipleri güçlendirmek, ellerinden gelenin en iyisini yapabilmelerini sağlamak! Her zaman söyledim, sadece güçlendirdiğiniz yeteneklerin sayısı kadar iyi bir lidersiniz ve mümkün olduğunu düşündüklerinden daha fazlasını başarmalarına yardımcı oluyorsunuz. Son 37 yıla dönüp baktığımda, olabileceklerinin en iyisi olma yolculuklarında yardımcı olabileceğimi umduğum birçok harika yetenek oldu.

 

Ve şimdi bu harika işin bayrağını, birlikte çalışabildiğim en büyük yeteneklerden biri olan David Bunch ‘e devrediyorum. David’in yaratıcılığının, enerjisinin ve insanlara olan tutkusunun Shell’in Mobilite iş kolunu enerji dönüşümü sürecindeki heyecan verici yolculukta bir numara olmaya iteceğinden %100 eminim.

 

Son olarak, dünyanın dört bir yanında pek çok harika insanla birlikte çıktığım bu heyecan verici, küresel yolculuk için Shell’e teşekkür etmek istiyorum. Tüm meslektaşlarıma, iş ortaklarımıza ve ön saflardaki tüm kahramanlarımıza, müşterilerimize gösterdikleri tutku ve on yıllar boyunca onlardan aldığım inanılmaz destek için minnettarım.

 

Saygılarımla,

István

 

#shell #ıstvankapitany #davidbunch #lider #petrol #petrolpiyasasi #akaryakıt #perakende #mazot #dizel #motorin #benzin #lpg #madeniyağ #elektirkliaraç #şarjistasyonu

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.