• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

18 Eylül 2023 14:55

Sinan Seha Türkseven ; Türkiye madeni yağ pazarının geleneksel lideri Petrol Ofisi..!

Türkiye madeni yağ pazarının geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu olarak Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan madeni yağ fabrikamızın üretim kapasitesini Türkiye tüketiminin yarısını karşılayacak seviyeye çıkaran yeni lojistik merkezimizin açılış törenini T.C. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkan Yardımcısı Sayın Zeynel Kılınç ve önde gelen diğer misafirlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.

 

 

Fabrikamızın şu anki 150 bin tonluk yıllık üretim kapasitesi kurulumu yapılacak ilave tanklar, yeni dolum hatları ile 230 bin tona çıkacak ve dünyanın en büyük 15. tesisi olacak. Tesisimize inşa ettiğimiz 8000 m2lik güneş panelleri ile de ihtiyacımız olan enerjinin %50’sini güneşten alarak karbon ayak izimizi düşürüyor ve Net Zero hedefimize doğru önemli bir adım daha atıyoruz.

 

Türkiye’nin ağır sanayi tesislerinin, büyük alt yapı inşaat projelerinin, yerel yönetimlerimizin ve kamu kuruluşlarının, yollardaki nakliyecilerimizin ve tarladaki çiftçimizin her çeşit madeni yağ ve gres ihtiyacını karşılayabilen ürün portföyünü bu tesisimizde en son teknoloji ile üretiyor ve kullanıma sunuyoruz. Bunu da son teknoloji cihazları ve uzman ekibi ile yılda ortalama 150 bin test gerçekleştirilen Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi, POTEM’in bize verdiği güç ile gerçekleştiriyoruz.

 

 

Madeni yağlarda olduğu gibi geleneksel lideri olduğumuz bir başka pazarda, akaryakıt sektöründe de kesintisiz ikmal için son derece önem arz eden entegre altyapımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Olası bir İstanbul depreminde şehirdeki toplam Petrol Ofisi istasyon satışlarının 4 gününü karşılayacak 42 bin metreküp kapasiteli dev T34 motorin tankını da bünyemize kattık. Yeni tank yatırımlarımız da yakın zamanda hayata geçecek.

 

Petrol Ofisi Grubu olarak, ülkemizin potansiyeline ve büyümesine olan inancımızın göstergesi olan yatırımlarımıza devam edip ülkemizin yarınlarına katkı sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

#PetrolOfisi #BugündenYarınaHazır #TürkiyeYüzyılı #TürkiyeninOfisi #SinanSehaTürkseven

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.