• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

17 Temmuz 2021 11:01

TOTAL kalitesi Elbistan’da: Açılışa özel ücretsiz yıkama fırsatı!

 

Türkiye’nin en büyük akaryakıt şirketlerinden biri olan TOTAL’in, Elbistan istasyonu hizmete açıldı. Elbistan Küçük Sanayi Sitesi karşısında hizmete giren TOTAL Petrol istasyonunda, açılışa özel bir hafta ücretsiz yıkama hizmeti verilecek. İşte detaylar..

 

TOTAL Yılmazlar Petrol İstasyonu, Binali Yıldırım Bulvarı (Adnan Menderes Bulvarı) üzerinde hizmete başladı.Elbistan Küçük Sanayi Sitesi karşısında hizmete açılan TOTAL akaryakıt istasyonu açılışa özel bir hafta ücretsiz yıkama hizmeti verecek.

 

 

50 LİRA HEDİYE!

 

Türkiye’nin en büyük akaryakıt şirketlerinden biri olan TOTAL, akaryakıt şirketindeki kampanyalar da devam ediyor.

 

Ziraat Bankası Bankkart ile 14 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında TOTAL İstasyonları’nda 50 TL Bankkart Lira hediye! Daha Daha hediye kataloğundan alacağınız TOTAL istasyonları kampanya kodları 30 TL’ye varan hediye akaryakıt puanı kazanıyor!

 

 

Elbistan TOTAL akaryakıt istasyonu işletme sahibi Şahin Yılmaz, kente önemli bir akaryakıt istasyonu kazandırdıklarını belirterek, şehirdeki akaryakıt istasyonu alternatifini çoğalttıklarını söyledi.

 

ŞAHİN: TOTAL KALİTESİ ELBİSTAN’DA

 

TOTAL’in dünya markası bir akaryakıt şirketi olduğuna değinen Şahin: “Kentimize yeni bir akaryakıt istasyonu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TOTAL’in kalitesini Elbistanlı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Sanayi sitesinin hemen karşısındayız, merkezi bir konumda bulunmamız, sürücülerimizin ulaşımını kolaylaştırmaktadır.

 

 

 

Sürücülerimiz de, TOTAL’in kalitesiyle buluşmanın sevincini yaşıyor. Total avantajlarıyla tanışmak isteyen sürücülerimizi istasyonumuza bekliyoruz. Açılışa özel bir hafta ücretsiz araç yıkama hizmeti vermeye başladık. Müşterilerimiz bizim için ayrıcalıklıdır.” diye konuştu.

 

 

Şahin son olarak; “Akaryakıt alışverişlerinizi TOTAL istasyonlarından yaparak aracınızı koruma altına alabilirsiniz. Dünyaca ünlü kahve markası olan Gloria Jean’s Coffee‘de 24 saat boyunca istasyonumuzdaki markette mevcut.” dedi.

 

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.