• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

15 Şubat 2023 12:25

Tüpraş deprem bölgesine Ne kadar yardım yaptı ?

 

 

Haber güncelleme 10.02.2023 saat :13:52

 

Türkiye’nin enerjisini üretmeye devam ederken, deprem bölgesinin akaryakıt ihtiyacını kesintisiz karşılamak için ilk günden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Koç Holding Kriz Koordinasyon Merkezi ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği halinde deprem bölgesine desteğimizi sürdürüyoruz.

11 ilimizde, gerek AFAD tarafından belirlenen noktalarda, gerekse mobil istasyonlarımızla; ihtiyacı olan depremzedelere, yolda kalanlara, hastanelere, iş makinelerine, jeneratörlere, ambulans, arama kurtarma ve enkaz kaldırma ekiplerine bedelsiz yakıt desteği sağlıyoruz.

Ulusal sorumluluk anlayışımız, kesintisiz üretimimiz ve tüm enerjimizle, halkımızla omuz omuza yaralarımızı birlikte saracağız.

 

Güncelleme 15.02.2023 Saat 12:19

 

Demiryolu iştirakimiz Körfez Ulaştırma ile yakıt koridorunu açık tutuyor, ihtiyaç olan enerjiyi bölgeye kesintisiz taşıyoruz.

 

Kırıkkale Rafinerisi – Batman Rafinerisi arasında seferini yapan Körfez Ulaştırma akaryakıt trenimiz; aynı zamanda afet bölgelerinde büyük gereksinim duyulan su, yatak, battaniye, çizme, termal kıyafet gibi malzemeleri de taşıyor. Körfez Ulaştırma makinistlerinin de gönüllü destek verdiği süreçte, Kırıkkale’den yüklenen yardım malzemeleri Batman’da ekiplerimizin desteğiyle AFAD sorumlularına teslim edilerek, en çok ihtiyaç duyulan bölgelere hızlıca dağıtılıyor.

 

Rafineri Arama Kurtarma Ekiplerimiz Türkiye İçin Tek Yürek…

 

Güncelleme 12.02.2023 Saat 19:45

 

Arama kurtarma konusunda eğitimli ve donanımlı ekiplerimiz, ilk günden bu yana AFAD ile koordineli olarak 7/24 sahada görevlerini dayanışma içinde sürdürüyor. Arama kurtarma çalışmalarında emeği geçen herkese minnettarız.

 

 

Güncelleme 09.02.2023 Saat 15:47

 

Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

Depremin yaralarını beraber sarabilmek için tüm Türkiye tek yürek olduk, kenetlendik…

 

Tüpraş olarak, bu zorlu zamanda da Ülkemizin enerjisini sağlama sorumluluğumuzla üretimimize kesintisiz devam ediyor, ihtiyaç duyulan akaryakıtı afet bölgesi başta olmak üzere yurdumuzun dört bir köşesine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

 

Ülkemizi derin bir yasa boğan depremin ilk saatlerinden itibaren, resmi makamlar ve Koç Holding Kriz Koordinasyon Merkezi ile koordinasyon içinde afet bölgesine destek vermeye devam ediyoruz.

 

Deprem bölgesindeki Osmaniye, Gaziantep, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş illeri başta olmak üzere AFAD Koordinasyonuyla, iş makineleri, ambulanslar, itfaiye araçları, arama kurtarma ekiplerinin aydınlatma ihtiyaçları ve depremzedelerin ısınma gereksinimleri için yakıt desteği sağladık, sağlamaya da devam ediyoruz.

 

Depremin hemen ardından AFAD tarafından belirlenen afet bölgelerine intikal eden Tüpraş Arama Kurtarma ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerinde kullanılabilecek iş makineleri, aydınlatma ekipmanları, vinç ve jeneratör gibi çeşitli teknik ekipmanlar da afet bölgelerine gönderildi. İlave ihtiyaçları da sürekli takip ediyor ve takviye ediyoruz.

 

Ek olarak, barınma amaçlı konteynerlerin yanı sıra yatak, kampet gibi konaklama malzemeleri, içme suları, konserve gıdalar, binlerce mont, baret ve iş kıyafeti gibi temel ihtiyaçları, AFAD kanalıyla bölgeye ulaştırmaya devam ediyoruz.

 

İlk 24 saat içinde, tüm rafinerilerimizdeki gönüllü çalışma arkadaşlarımızla Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına dâhil olarak desteğimizi bölgeye ilettik. Tüm çalışma arkadaşlarımızın katılımıyla giyim, hijyen malzemesi, battaniye, ısıtıcı, bebek maması gibi acil ihtiyaçlar için seferberlik başlattık.

 

Ülkemize karşı duyduğumuz sorumlulukla, kesintisiz üretimimizle ve tüm enerjimizle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Yaralarımızı birlikte saracak, bu zor zamanları da birlikte aşacağız.

 

Ülkemize geçmiş olsun.

 

#tüpraş #tüpraşdepremyardımı #deprem #koç #körfezulaştırma #afad

 

 

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.