• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

16 Aralık 2023 14:35

Turanlı ; Hayatımıza dokunan pelerinsiz kahramanlar..!

SHELL & TURCAS PETROL A.Ş. CEO ‘su Emre Turanlı Sosyal medya hesabından akaryakıt ve otogaz taşıyan sürücülerin çalışma koşullarını iyileştirmek ve memnuniyetlerini artırmak için, “Yolda Birlikte” projemizi hayata geçirdik. 

 

Hayatımıza dokunan ama fark etmediğimiz pelerinsiz kahramanlarımız vardır. Bizler yatağımızda uyurken onlar karanlıkta, karda kışta, yağmurda çamurda işlerini yaparlar. Yorucu, riskli bazen de yalnız işler. Bu işlerin sonunda ufak bir farkındalık, aslında bu kahramanları mutlu etmeye yeterlidir. Bizde Shell & Turcas olarak, istasyona gittiğimizde her seferinde yakıt olmasını sağlayan, senede 75.2 milyon km, 350 bin sefer, 1.2 milyon saat yol yapan ve de bunu dünyada ve ülkemizde örneği olmayan bir kaza ortalaması ile yapan kahramanlarımız için ufak bir dokunuş yapmak istedik. Bu anlamda Cumhuriyetimizin ve Shell Türkiye’nin 100. yaşını kutladığımız bu özel yılda akaryakıt ve otogaz taşıyan sürücülerin çalışma koşullarını iyileştirmek ve memnuniyetlerini artırmak için, “Yolda Birlikte” projemizi hayata geçirdik.

 

 

Derince ve Körfez Tesislerimizde Shell Select ve deli2go Cafe’ler ve dinlenme alanları hazırladık. İstasyonlarımız da sunduğumuz tuvaletleri, araç şöförlerinin de hizmetine sunduk, keyifli vakit geçirmeleri için farklı alanlar yarattık. Ayrıca yeni nesil iletişim araçlarının da dahil edildiği süreçte, operasyon yönetimi, iş ve performans takibini de kolaylaştıran ve hızlandıran çözümler yarattık.

 

Bu vesileyle, geçtiğimiz hafta, sürücülerimizle birlikte Derince Fabrikamızda Shell deli2go Cafe’nin açılışını gerçekleştirdik. Sürücülerimizin esenliği ve emniyetini sağlama kapsamında bugüne dek yürüttüğümüz çalışmaları “Yolda Birlikte” ile güçlendiriyoruz. Sunduğumuz yeniliklerle sektörümüze ilham olmaya ve sürdürülebilir değer sunmaya devam edeceğiz.

 

Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim.

 

Yolda Birlikte, Birlikte Hep İleride!

 

#Shell #Hepİleride #YoldaBirlikteHepİleride #Petrolpiyasası

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.