• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

30 Nisan 2018 13:23

Kongaz Türkiye’ye Açılıyor

Kombassan Holding şirketlerinden Kongaz, bugüne kadar İç Anadolu’da verdiği ev tüpü, dökmegaz, sanayi tüpü ve otogaz satış hizmetini artık Türkiye geneline verecek.1993’te Konya ve Orta Anadolu bölgesinde ev tüpü, dökmegaz, sanayi tüpü ile otogaz…

Kombassan Holding şirketlerinden Kongaz, bugüne kadar İç Anadolu’da verdiği ev tüpü, dökmegaz, sanayi tüpü ve otogaz satış hizmetini artık Türkiye geneline verecek.

1993’te Konya ve Orta Anadolu bölgesinde ev tüpü, dökmegaz, sanayi tüpü ile otogaz satarak vatandaşa hizmet vermeye başlayan Kongaz AŞ, hizmet alanını Türkiye sathına yaymayı planlıyor. Şirket, bu minvalde Konya’daki dolum tesisine ilave olarak Burdur’un Bucak ilçesinde ikinci dolum tesisini kuruyor. 19 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan ve inşaat çalışmaları başlayan tesis, 2012 Nisan ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak. Yeni dolum tesisinin Akdeniz bölgesi ve çevresine hizmet vermeyi amaçladığını belirten Kongaz AŞ Genel Müdürü Osman Keleş, “Kongaz Bucak Dolum Tesisi, özellikle sahil şeridini kapsayan iller ile beraber Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Denizli, Kütahya, Uşak, Muğla gibi il ve ilçelere yönelik pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi yolunda önemli bir tesis olacak.” dedi.

Bugün itibariyle sektörde 70’e yakın LPG dağıtım şirketinin bulunduğunu ve 2009 yılında Rekabet Kurulu’nun aldığı kararlarla sektördeki rekabetin daha çetin bir hale geldiğini ifade eden Keleş, “Bu nedenle Kongaz, bölgesel firma olma özelliğini geride bırakıp, ulusal bir firma olma yönündeki çalışmalarını hızlandırdı. Bu çerçevede ilk adımı Burdur’un Bucak ilçesinde 2. dolum tesisi inşaatıyla attı.” şeklinde konuştu.

Kombassan’ın enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden Kongaz’ın, bu tesisiyle birlikte ulusal kimlik kazanacağını ve Türkiye çapında gerek LPG, gerekse otogaz bayilikleri verebilecek duruma geleceğini ifade eden Keleş, “Şu an Kongaz olarak 150’si ana, 100’ü tali ve 40’ı da otogaz olmak üzere toplam 290 satış noktamızla vatandaşımıza hizmet vermekteyiz. Burdur’a kuracağımız 2. dolum tesisiyle birlikte ulusal bir kimliğe kavuşacak ve Türkiye’nin her yerine bayilik verebilecek duruma geleceğiz. Kongaz’ın güvenilirliğini ve kalitesini tüm Türkiye’ye taşıyacağız.” dedi.

Firma Bilgileri

0 (332) 327 2027 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.