• info@petrolpiyasasi.com
  • 0 544 777 77 33

DAĞITIM ŞİRKETLERİ

HABER DETAYI

8 Ağustos 2019 16:23

Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi İşlemleri Hk. Duyuru..!

11 Haziran 2019 tarihinde yayınlanan Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge ile 2019 yılı içerisinde işletmenizin mevcut Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi üzerinde işlem yapılması zorunlu hale gelmiştir.

 

 

 

– Tehlikeli Madde Faaliyet Belgenizin (TMFB) Geçerlilik Tarihi 31.12.2019 yılı içerisinde bitiyorsa, Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesinin yenilenmesi,

 

 

 

– Tehlikeli Madde Faaliyet Belgenizin (TMFB) Geçerlilik Tarihi 31.12.2019 yılından sonra bitiyorsa, Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesinin güncellenmesi gerekmektedir. Güncelleme yapılmaması durumunda işletmenizin Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi iptal edilecektir. (İlgili Mevzuat : TMFB Yönergesi 10. Madde

 

 

 

Tehlikeli Madde Faaliyet Belgenizin Güncellenmesi veya Yenilenmesi işlemleri için Ek-3 Raporunun hazırlanması gerekmektedir. Bu raporun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yetkili Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşu tarafından hazırlanması gerekmektedir.

 

 

 

Bu doğrultuda, işletmenizin Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi işlemleri için Ek-3 Raporunun hazırlanması, gerekli Evrakların hazırlatılması ve Dilekçelerin doldurulması için sizlere destek olmayı  arzu eder, birlikte çalışmak isteriz.

 

 

 

İncelemeniz amacıyla Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge, Yetki Belgemiz ile Referanslarımız ekte bilgilerinize sunulmuştur.

 

 

 

NOT : Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesinin yenilenmesi bedeli 213,00 TL’dir. Eğer TMFB Son Geçerlilik Tarihi geçerse, Tehlikeli Madde Faaliyet Belgesi iptal edilir. Tekrardan başvuru yapılıp alınması gerekmektedir. Yeniden Alım bedeli ise 852,00 TL’dir.

 

 

 

İyi Çalışmalar

 

Saygılarımızla,

Mukadder Hebe

Kurumsal Satış Yöneticisi

 

 

Firma Bilgileri

0850 44 118 80 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.